10 motive pentru care o femeie căsătorită ajunge la infidelitate

Femeile pot ajunge să înşele în momente greu de crezut. Există totuşi nişte motive pentru care ele iau această decizie.

10 motive pentru care o femeie căsătorită ajunge la infidelitate
10 motive pentru care o femeie căsătorită ajunge la infidelitate

Există femei care la început pot fi foarte fidele, însă timpul şi anumite motive le pot duce foarte rapid la infidelitate. Iată câteva dintre cele mai mari motive pentru care femeile pot ajunge la alt bărbat, deşi căsnicia pare perfectă.

Iată un top al motivelor pentru care o femeie ajunge la infidelitate

Primul motiv. Femeia ar putea avea probleme din punct de vedere sexual. Sunt femei care nu se simt pe aceeaşi lungime de undă cu bărbatul de lângă ele, iar de acest lucru îşi dau seama după o perioadă lungă de căsnicie. Sunt femei care încearcă să discute despre această problemă cu partenerul de viaţă şi femei care aleg prieteniile cu beneficii sau bărbaţii de tip „one night stand”.

Un al doilea motiv pentru care o soţie devine infidelă, este faptul că un alt bărbat din viaţa ei o poate atrage permanent. Sunt femei care sunt căsătorite şi nu mai au niciun interes pentru bărbaţii din jur şi femei care ajung să se îndrăgostească de alt bărbat în timpul mariajului. Atunci acestea au două soluţii: să renunţe, sau să joace la dublu. Multe dintre ele greşesc şi ajung la infidelitate.

Cel de-al treilea motiv are legătură cu stima de sine. Unele femei au impresia că îmbătrânesc şi că nu mai sunt apreciate. Acest lucru este denumit de specialişti sub numele de criza vârstei. Femeile ajung să înşele din curiozitatea dacă mai pot cuceri inima unei persoane străine.

Fanteziile, o problemă

Un al patrulea motiv pentru care o femeie devine infidelă are legătura cu fanteziile. Studiile arată faptul că femeile simt mai mult nevoia de sex în trei, faţă de bărbaţi. De aceea, acestea simt nevoia să încerce un altfel de partener de cuplu.

Tot la capitolul fantezii intră şi motivul cu numărul cinci. Femeile care nu suportă, sau invers, sadomasochismul, dacă au/n-au parte de astfel de propuneri s-ar putea să vrea să caute rapid alt bărbat.

Oportunitatea este motivul cu numărul şase. Foarte multe femei simt nevoia să înşele pentru a avea un câştig. Multe dintre acestea aleg să fie infidele cu şeful sau cu colegi de muncă ce îi pot aduce destul de mult succes în plan profesional sau financiar.

10 motive pentru care o femeie căsătorită ajunge la infidelitate
10 motive pentru care o femeie căsătorită ajunge la infidelitate

Dorinţa de a încerca ceva nou cu o femeie este motivul cu numărul şapte. Mai multe soţii ajung să îşi dorească relaţia cu  o femeie. Dacă au ocazia, aceste femei nu se vor opri din visul lor.

Motivul cu numărul opt este dat de câteva sentimente neplăcute prin care trec femeile. Dacă simt că nu sunt iubite sau apreciate, ele vor dori să caute tandreţea şi iubirea în altă parte. Dacă în viaţa lor apare un bărbat care să aibă grijă de ele şi de ce simt, iar soţul nu, cu siguranţă, acest tip de femei vor alege direct infidelitatea.

Al nouălea motiv este dat tot de sentimentele femeii, provocate de bărbatul de lângă ea. Dacă aceasta va ajunge să treacă prin şantaj emoţional, violenţă verbală sau nesiguranţa relaţiei, ea va claca foarte uşor.

Ultimul motiv şi unul greu de înţeles de foarte multe ori, este curiozitatea. Foarte multe femei ajung la nivelul de monotonie în relaţia de cuplu, iar atunci vor avea sentimentul de noutate. Ele vor dori să ajungă în braţele altui bărbat, pur şi simplu din curiozitate.