5 moduri prin care poți arăta unei persoane că-ți place de ea folosindu-te de limbajul corpului!

Totul e permis în dragoste și în razboi, așa că nu elimina din arsenalul tău o armă extrem de importantă: limbajului corpului

5 moduri prin care poți arăta unei persoane că-ți place folosindu-te de limbajul trupului!
5 moduri prin care poți arăta unei persoane că-ți place folosindu-te de limbajul trupului!

Uneori când ții la cineva cu adevărat trebuie să-i spui acesteia ceea ce simți folosind și alte metode decât cuvintele. Există anumite gesturi care pot transmite acest lucru in cel mai eficient mod posibil. Condiția este însă ca aceea persoană să fie suficient de interesată de tine pentru a putea capta aceste semnale. De fapt, limbajul corpului  poate oferi destul de multe indicii fiind de un real ajutor.

Poate oferi semne importante despre trăsături de personalitate sau despre cum se simte cel de lângă tine într-un anumit moment. Felul în care își mișcă mâinile sau cum privește poate oferi foarte multe informații despre acea persoană.

Desigur, limbajul corpului poate fi folosit și în avantajul tău. În cazul în care îți place de cineva, dar nu ai curajul să-i spui direct acest lucru, te poți folosi de anumite gesturi pentru  a face ca persoana respectivă să înțeleagă ce simți cu adevărat.  Așadar, iată 5 feluri prin care să-ți arăți sentimentele, folosindu-te de mimică si gesturi.

Repetă-i mișcările

De obicei, o persoană are tendința de a copia mișcările cuiva, atunci când îi place să stea în compania lui. Deci, folosește această tehnică în avantajul tău și copiază-i mișcările astfel încât să lași să se înțeleagă că îți place cu adevărat  fii în acea situație.

Contactul vizual

Chiar dacă atunci când îți place de cineva ai tendința de a nu-l privi în mod direct, trebuie să știi că uneori ochii ,,vorbesc”. Deci, încearcă să păstrezi contactul vizual cu cel de lângă tine cât mai mult timp. Așa nu numai că-i vei arăta că asculți ce-ți spune, dar îi arăți și că vrei să afli mai multe.

5 moduri prin care poți arăta unei persoane că-ți place folosindu-te de limbajul trupului!

Înclină-te ușor

Nu înseamnă că trebui să-i invadezi spațiul personal al acelei persoane. Doar înclină-te ușor când îți vorbește pentru a arăta că te interesează ceea ce spune, dar și că-i acorzi atenție.

Râzi

Când cineva are capacitatea de a face pe altul să râdă, devine mult mai încrezător. Așadar, data viitoare când îți va spune o glumă, râzi. Așa o să faci ca persoana care te interesează să înțeleagă că simți cu adevărat o atracție. În plus, oamenii chiar au tendința de a zâmbi mai mult atunci când sunt în preajma cuiva de care se simt atrași.

Privește-l pe cel de care îți place atunci când sunteți alături de alți oameni

Când doi oameni se privesc, deși sunt in mijlocul unui grup de prieteni, se datorează faptului că au o legătură specială. Așa că, data viitoare când tu și persoana de care îți place sunteți în același grup încearcă să realizezi cât mai mult contact vizual cu ea. Acest lucru te va ajuta să-i atragi atenția. Plus că astfel se formează magia chimiei.