6 motive pentru care poți ajunge să te simți prinsă într-o relație care era perfectă la început!

Cu toate că la început relația părea cea mai perfectă pe măsură ce trece timpul, poți ajunge să te simți din ce în ce mai prinsă și nefericită.

6 motive pentru care poți ajunge să te simți prinsă într-o relație care era perfectă la început!
6 motive pentru care poți ajunge să te simți prinsă într-o relație care era perfectă la început!

Dragostea nu este o treabă ușoară și orice om care a fost implicat într-o relație a avut și probleme.
Deși nu este nimic în neregulă cu a avea suișuri și coborâșuri în cuplu, problemele încep să apară când începi să te simți prinsă sau blocată în relația ta.

Este foarte important ca legătura dintre tine și partenerul tău să se dezvolte într-un mod armonios și sănătos, iar dacă nu mai oferă siguranță nu este un semn bun.

Este posibil ca legătura dintre voi să fi început ca o relație de vis. Însă când ceva devine toxică poate ajunge să te sufoce și să te facă să te simți prinsă. Acesta este motivul pentru care este important să înțelegi când lucrurile merg prost pentru a putea lua măsuri.

Motive pentru care ai putea să te simți prinsă într-o relație

1. Ai început să te superi pe partener. Se întâmplă destul de des într-o relație, însă în cazul în care nu discuți cu persoana iubită lucrurile care te deranjează începe să apară nemulțumirea și frustrarea și te poate face să te simți și mai supărată pe partenerului tău, ceea ce te poate face să te simți prinsă.

2. Este în regulă să te îndrăgostești rapid de cineva. Dar faptul că vrei să sari peste etape și să grăbești lucrurile într-o relație cu cineva fără să-l cunoști în mod corespunzător nu este prea indicat. Este posibil să nu îți poți înțelege partenerul și să vă evaluați corect sentimentele dacă te grăbești.

3. Nu este nimic greșit să ai anumite așteptări, însă trebuie să ai grijă să nu devină mult prea nerealiste și greu de îndeplinit. Iar faptul că uiți că nimeni nu este perfect și poate face greșeli, s-ar putea să te dezamăgească.

6 motive pentru care poți ajunge să te simți prinsă într-o relație care era perfectă la început!

Nu accepta pe cineva doar pentru a scăpa de singuratate

4. Nu face niciodată greșeala de a te mulțumi pur și simplu cu cineva. Chiar dacă a părut potrivit la început, faptul că ai îndoieli în privința acelei persoane și știi că ți-ai fi dorit pe altcineva, poate crește sentimentul de nemulțumire.

5. Când depinzi mult de tare de partenerul tău poți ajunge să te simți captivă în relație. Faptul că ești dependentă din punct de vedere emoțional sau financiar este una dintre cele mai mare greșeli pe care le poți faci. Pentru că dacă lucrurile nu mai funcționează nu numai că o să îți fie destul de greu să ieși din acea legătură. Dar vei ajunge să simți că nevoile tale nu sunt satisfăcute.

6. Lipsa stimei de sine îți poate afecta viața amoroasă, dar și sănătatea mintală. Tocmai pentru că nu te simți suficient de bună vei ajunge să crezi că nu poți găsi pe nimeni care să te accepte. Și sunt șanse destul de mari să sfârșești într-o legătură nefericită.