A fost acuzată că s-ar prostitua dar a vrut să demonstreze că e afaceristă! Mariana Moculescu își deschide studio de videochat în România!

Loviturile in afaceri se dau in vremuri grele. Sub aceasta deviza, fosta sotie a lui Horia Moculescu vrea sa intre in sfera ab

A fost acuzată că s-ar prostitua dar a vrut să demonstreze că e afaceristă! Mariana Moculescu își deschide studio de videochat în România!

Mariana Moculescu a devenit celebră în România după despărțirea de fostul partener de viață, Horia Moculescu. Asta pentru că cei doi au început o luptă dură pentru locuința în care amândoi au împărțit anii de căsnicie. După numeroase intrigi și drame, fosta soție a compozitorului a plecat acum 10 ani din țară pentru a duce un trăi mai bun.

S-a întors să se facă antreprenoare în…sfera videochat-ului

După deceniul petrecut peste hotare Mariana s-a întors cu forțe proaspete în țara ei. Chiar dacă inclusiv cât a fost plecată imaginea ei a avut de suferit, fiind acuzată că ar fi escortă de lux în Italia, mama Nidiei Moculescu își dorește să lase tot acest trecut în urmă. Mariana s-a gândit și la o oportunitate legală de a face bani : un studio de videochat.

Mariana nu este deloc străînă de acest domeniu al videochat-ului, în urmă cu câțiva ani recunoscând că a practicat în acest domeniu în Austria. Fosta soție a marelui compozitor a avut însă probleme inclusiv în Italia, susținând că a fost agresată de fostul iubit. Chiar dacă acesta i-a oferit o casă luxoasă și mulți bani, Mariana s-a văzut nevoită să renunțe la viața perfectă din cauza comportamentului toxic al bărbatului.

A fost acuzată că s-ar prostitua dar a vrut să demonstreze că e afaceristă! Mariana Moculescu își deschide studio de videochat în România!

Mariana locuiește acum într-o zona centrală a Capitalei și are planuri mari de viitor. Aceasta își propune să între în afaceri chiar dacă pandemia a afectat serios majoritatea domeniilor. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu intenționează să își deschidă un salon de videochat despre care crede că se va dovedi un real succes.

Vrea să își facă o serie de intervenții estetice

Mariana Moculescu are 52 de ani și arată extrem de bine.Cu toate acestea, vedeta vrea să își aducă o serie de îmbunătățiri fizice. În prima faza, mama Nidiei va opta pentru un lifting facial.Ea a precizat că deja a consultat un celebru medic estetician care să îi explice în ce constă această procedură. Având în vedere că înainte să plece din România, Mariana stătea cu chirie și se plângea de lipsurile financiare, acum totul pare să îi meargă extrem de bine. De altfel, fosta soție a lui Horia Moculescu este conștientă de atuurile sale fizice exprimându-și dorința de a fi model într-o reclamă la creme anti-îmbătrânire.

Mariana susține că de când a decis să se întoarcă în România nu s-a întâlnit cu fostul soț, din cauza pandemiei în schimb, Nidia, fiica acesteia i-a făcut câteva vizite pentru care Mariana este foarte recunoscătoare.