Abi sărbătorește astăzi o zi importantă! Ce mesaj le-a transmis fanilor: „S-a născut un bebeluș”

Zi mare pentru Abi Talent! S-a mai învârtit un an în jurul Soarelui

Abi își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce mesaj le-a transmis fanilor: "S-a născut un..."

Ziua de 10 noiembrie este una cu o însemnătate aparte pentru Abi Talent. „Regele României”. El împlinește astăzi frumoasa vârstă de 19 ani. Astfel a reușit până acum să facă multe lucruri mari. Nu toți reușesc să realizeze într-o viață ceea ce a făcut el și pe bună dreptate este extrem de mândru de rezultatele sale.

El a devenit cunoscut în întreaga țară, după ce a lansat piesa „Papuci Gucci”. A rupt topurile muzicale din România și a ajuns pe primul loc în Trending. În plus, de atunci el a reușit să dea lovitura cu fiecare melodie pe care a lansat-o. Ultima dată și-a surprins fanii cu o colabore de senzație alături de Dani Mocanu. Piesa a ajuns și în topurile internaționale, unde s-a situat pe locul 17.

Abi împlinește 19 ani

Toată lumea știe despre Abi că se consideră cel mai bun artist de la noi din țară. El s-a implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului. Acestea au ocupat multă vreme primele pagini ale ziarelor. Cel mai cunoscut scandal a fost cel cu Alex Velea și cu echipa lui. Vedeta i-a făcut pe aceștia cu ou și cu oțet, dar nici ei nu s-au lăsat mai prejos.

El a bătut recordurile nu doar cu piesele sale, ci și cu fotografiile pe care le-a postat. A adunat astfel un număr record de aprecieri pe Instagram, dar și de oameni pe unul dintre live-urile sale. Nicio persoană de la noi din țară nu a strâns peste 80.000 de fani pe un live și nici măcar lui nu i-a venit să creadă.

Abi își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce mesaj le-a transmis fanilor: "S-a născut un..."

Astăzi, Abi Talent împlinește 19 ani și a postat un mesaj pentru fanii lui, pe Instastory. Cum era de așteptat a fost asaltat cu tone de mesaje din partea celor care îl susțin zi de zi.

„Acum ceva timp, fix în ziua asta 10 noiembrie, s-a născut un bebeluș…baby abi”, a scris el la Instastory, unde ține legătura cu urmăritorii săi.