Abi Talent, adevărul despre relația cu Lino Golden. „Regele României” a șocat pe toată lumea: ”Velea l-a pus să-mi facă diss”

Lino Golden a fost obligat de Velea să-i facă diss lui Abi.

Abi Talent, adevărul despre relația cu Lino Golden. "Regele României" a șocat pe toată lumea: ”Velea l-a pus să-mi facă diss”

Abi Talent este, cu siguranță, idolul adolescenților din România. Artistul a devenit cunoscut, după ce a lansat piesa „Papuci Gucci”; iar de atunci toată lumea este cu ochii pe el. Este un fenomen, iar toate piesele pe care le lansează ajung pe primul loc în trending. Ultima colaborare cu Dani Mocanu stă drept dovadă. Ei și-au unit forțele, iar rezultatul a fost pe placul fanilor. Melodia celor doi a ajuns pe primul loc în Trending și are milioane de vizualizări în doar câteva zile.

Abi Talent nu s-a putut abține nici de data asta

Tânărul din Buzău este recunoscut și pentru faptul că s-a implicat în mai multe scandaluri. Abi Talent este extrem de sincer, iar acest lucru îi poate deranja pe cei din jurul lui. Artistul spune lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia, fără să îi pese de consecințe.

Toată lumea a auzit despre cearta dintre el și Alex Velea. Cele două vedete nu își vorbesc nici acum, iar situția dintre ei a fost destul de gravă. Au avut zile nenumărate în care s-au atacat în mediul online și și-au făcut chiar și câte un diss. Nu doar iubitul Antoniei a fost cel care i-a „dedicat” o piesă lui Abi, ci și Lino Golden.

Abi Talent, adevărul despre relația cu Lino Golden. "Regele României" a șocat pe toată lumea: ”Velea l-a pus să-mi facă diss”

Acum, la câteva luni de la izbucnirea scnadalului, noi detalii ies la iveală. Din câte a povestit Abi, se pare că Lino Golden ar fi fost obligat de Alex Velea să îi facă diss-ul respectiv. În prezent, tinerii au făcut pace și se susțin unul pe celălalt în mediul online. Recent, „Regele României” a postat un mesaj în care le-a explicat tuturor cum au stat lucrurile, de fapt, între ei. Fanii au fost șocați.

”Eu și Lino am fost amici, să zic așa, de prin 2018, de când am scos eu prima piesă. După ne-am certat, pentru că a fost cearta aia cu Velea și l-a pus Velea să-mi facă diss. După ne-am văzut, am vorbit și am ajuns la concluzia că a fost o prostie să ne certăm noi pentru bulangiul ălă de Velea”, a scris Abi Talent pe Instagram.