Abi Talent, declarații bombă! Cine este vedeta cu care ”Regele României” a avut fantezii: ”Nu te supăra”

Abi Talent face declarații intime cu privire la o artistă foarte cunoscută de la noi din țară.

Abi Talent, declarații bombă! Cine este vedeta cu care ”Regele României” a avut fantezii: ”Nu te supăra”

Abi Talent nu poate trece niciodată fără să nu fie observat! Face furori oriunde merge, iar piesele sale i-au propulsat mereu imaginea.

Cu o mulțime de fani pe toate platformele de socializare, artistul a devenit un fenomen în adevăratul sens al cuvântului. ”Regele României”, așa cum se intitulează, a ajuns în trending pe YouTube, nu o dată, ci de fiecare dată când a scos vreo piesă nouă.

Abi Talent este recunoscut pentru faptul că produce hit după hit. Dovadă în acest sens stau chiar milioanele de vizualizări pe care le are la piesele sale de pe YouTube. Nu puține au fost ocaziile în care artistul a incheiat colaborări incendiare cu artiști foarte celebri de la noi.

La fel de multe au fost și aparițiile sale extravagante dar și certurile cu alți artiști de top de la noi din țară. Nu este de mirare că a ajuns viral într-un timp atât de scurt. Abi Talent a știut încă de prima dată unde să ”lovească”.

De data aceasta însă lucrurile au stat un pic mai diferit. Nu, Abi nu a mai scos vreo piesă bombă, ci a făcut declarații bombă. Mai exact, este vorba de o artistă foarte cunoscută.

Abi Talent, declarații bombă! Cine este vedeta cu care ”Regele României” a avut fantezii: ”Nu te supăra”

Abi a decis să reia legătura cu fanii săi. Așa că a realizat o serie de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram. Cântărețul a primit întrebări de genul „Cum de ți-ai schimbat comportamentul de pe internet?”, până la „Cu cine ți-ai dori să mai colaborezi pe viitor?”.

Abi Talent, fantezii cu Alina Eremia în copilărie

Pe numele său real Alberto Panțic, artistul de 19 ani a afirmat că el va mai lansa piese doar în colaborare cu artiști care au putere pe rețelele sociale. Nimic greșit până aici. Însă când a venit vorba despre celebra Alia Eremia lucrurile au luat o întorsătură surprinzătoare.

Pentru a drege busuiocul Abi a adăugat un detaliu puțin cam intim, și anume „Nu te supăra Alina, aveam fantezii cu tine când eram mic”. Cu siguranță o reacție este așteptată și din partea artistei la care Abi a făcut referire.