Abi Talent l-a pus la punct pe noul "fiu adoptiv" al lui Alex Velea. Artistul l-a atacat în direct: "Ești boschet!"
in

Abi Talent l-a pus la punct pe noul „fiu adoptiv” al lui Alex Velea. Artistul l-a atacat în direct: „Ești boschet!”

Abi Talent nu s-a putut abține nici de data aceasta.

Abi Talent este recunoscut pentru felul său sincer de a spune lururilor pe nume. Artistul nu se teme să își exprime punctul de vedere, indiferent de situație. Nu se gândește deloc la consecințe și a fost implicat în multe scandaluri din acest motiv. Lui nu îi pasă și merge până în pânzele albe cu opiniile sale.

Cel mai cunoscut scandal în care a fost și este implicat este cel cu Alex Velea. Cei doi s-au certat pe Instagram multă vreme și și-au scos chiar și diss-uri. El i-a adresat iubitului Antoniei cuvinte dure, dar nici el nu s-a lăsat mai prejos. La un moment dat, „Regele României” s-a certat extrem de tare și cu Lino Golden și au fost multă vreme la cuțite.

Abi Talent, l-a umilit pe Black Matias

De ceva timp, se pare că problemele dintre ei s-au rezolvat. Acum îl consideră fratele lui și îi ia apărarea în cearta lui cu Alex Velea. A tot postat mesaje pe Instagram în care l-a pus la punct pe Velea, dar nu îi iartă nici pe cei din jurul lui. Recent, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Velea a făcut un live, iar Abi a fost și el prezent. Este vorba despre Black Matias.

Abi Talent l-a pus la punct pe noul "fiu adoptiv" al lui Alex Velea. Artistul l-a atacat în direct: "Ești boschet!"

El a intrat live cu fanii lui și nu s-a putut abține să nu comenteze scandalul momentului. Ei bine, pe live au intrat Abi Talent și Lino Golden, care i-au adus tot felul de acuzații. Lino a spus că minte în tot ceea ce declară, iar tânărul din Buzău l-a provocat să îl lase să intre în direct cu el, dacă are curaj. La un moment dat, Matias a acceptat, iar ceea ce a ieșit i-a uimit pe fani. Abi Talent l-a umilit pe acesta în stilul caracteristic, momentul în care prietenului lui Velea i s-a oprit microfonul.

„Ce faci, bro? Dar vezi că nu te aud! Tu mă auzi? Băi, b…le, eu nu te aud acum, dar termin cu figurile că nu mai ieși din casă. Ai 35 de ani și ești MC, dă-te-n… ta, nu vezi cum intră lumea pe live? Ești boschet! Nu mai avea tupeu d-ăsta, că-ți iau familia și te pun în genunchi, dă-te … de boschetar”, a spus Abi Talent.

Alexia Eram l-a dezamăgit pe Mario Fresh. Ce a făcut fiica Andreei Esca: "Sunt foarte supărat"

Alexia Eram l-a dezamăgit pe Mario Fresh. Ce a făcut fiica Andreei Esca: „Sunt foarte supărat”

Răzvan Simion, prima reacție după ce Lidia Buble s-a afișat cu Costin Gheorghe: ”Grijile s-au dus”

Răzvan Simion, prima reacție după ce Lidia Buble s-a afișat cu Costin Gheorghe: ”Grijile s-au dus”