Abi Talent, mesaj pentru fani după ce piesa cu Dani Mocanu a ajuns pe locul 17 în lume: „Fie că mă iubești sau mă urăști, ascultă-mă”

Abi Talent le-a transmis tinerilor un mesaj extrem de important, bazat pe experiența personală.

Abi Talent, mesaj pentru fani după ce piesa cu Dani Mocanu a ajuns pe locul 17 în lume: „Fie că mă iubești sau mă urăști, ascultă-mă”

Abi Talent a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciație artiști de la noi. De când a lansat prima piesă are un succes enorm. El are mii de fani pe rețelele sociale, care îl susțin și care îi ascultă piesele. Nu există piesă pe care a lansat-o și care să nu fi ajuns pe primele locuri în trending. Face el cum face și atrage de fiecare dată atenția asupra. În plus, zilele acestea și-a surprins fanii cu o colaborare de excepție.

A lansat piesă alături de Dani Mocanu, iar YouTube-ul a luat foc. Nici măcar ei nu se aștepatu ca piesa să ajungă atât de sus. Nu doar în România a prins, ci și peste hotare. Melodia lor, lansată vineri, ocupă acum locul 17 în lume. Este o mare realizare pentru ei, deoarece nicio piesă a vreunui artist de la noi nu a ajuns până acolo.

Abi Talent, mesaj emoționant pentru admiratori

„Fiecare dintre voi în parte are șansa să-și îndeplinească visul. știu că ați mai auzit asta, dar e bine să mă credeți pe mine, pentru că eu sunt dovada vie, nu-mi imaginam în viața mea că o să ajung aici. Și tu care citești asta acum, probabil o duci rău în momentul de față și ai impresia că nu o să-ți meargă bine.”, a spus Abi Talent.

Ei bine, recunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Artistul are mii de urmăritori în mediul online cu care nu vorbește prea des, dar și atunci când o face, are ceva de zis. „Regele României”, după cum spuneam, face furori cu fiecare piesă pe care o lansează și are mii de fani, care ar da orice să meargă la concertele lui. Având în vedere faptul că a dat din nou lovitura, Abi Talent a scris câteva rânduri pe Instagram. El a decis să le vorbească fanilor despre ceva mai serios, de data aceasta. Obișnuiți cu caterinca lui, internauții au fost șocați când au văzut că el poate fi și altfel.

”Probabil n-ai bani, probabil nu-ți permiți nici să-ți începi ideea care să-âi schimbe viața sau poate nu ai pe nimeni care să te susțină. Dar, crede-mă…o să vină o zi care o să-âi schimbe toată viața, o să se întâmple asta când te aștepți mai puțin. Fie că mă iubești sau mă urăști, ascultă-mă. Fiecare dintre noi are momente grele în viață, dar o să vină o zi în care o să râdem de momentele astea. Generația asta nu e susținută cum trebuie, de-aia sunt eu aici!” a mai scris Abi Talent pe Instagram.