Abi Talent, un nou scandal cu Lino Golden!? Postarea care le-a atras atenția fanilor: ”M-a dezamăgit cu niște chestii”

Abi Talent uită greu și iartă și mai greu.

Abi Talent, un nou scandal cu Lino Golden!? Postarea care le-a atras atenția fanilor: ”M-a dezamăgit”

Abi Talent nu stă prea des pe Instagram dar și când o face agită toate spiritele. Recent ”Regele României” a vrut să stea puțin de vorbă cu admiratorii săi. După obiceiul său acesta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram.

De data aceasta a fost mai sincer ca oricând și a făcut o serie de declarații care i-au pus fanii pe gânduri. Acum ceva timp el se certase serios cu Alex Velea și Lino Golden. Scandalul dintre ei a ocupat primele pagini ale ziarelor pentru multă vreme.

Cu timpul lucrurile păreau că s-au rezolvat între ei dar datorita ultimelor sale declarații s-a dezgroapat iarăși securea războiului. Zilele trecute când cei trei, Alex Velea, Lino și Mario Fresh, s-au certat, el a sărit în apărarea tânărului trapper.

Abi Talent, dezamăgit de Lino Golden

Abi a făcut la vremea aceea o serie de postări despre Lino Golden prin intermediul cărora îi dădea acestuia dreptate. Acum situația dintre ei a luat o altă întorsătură. Cei doi au ajuns să nu își mai vorbească din nou, iar artistul le-a spus susținătorilor săi și care este adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la asta.

Deși păreau ca frații, cel puțin pe rețelele sociale, conflictul dintre aceștia a fost reînviat. ”Regele României” a explicat chiar el întreaga situație pe contul lui oficial de Instagram, când a fost întrebat de către un internaut dacă va scoate o piesă cu prietenul său, Lino Golden.

Abi Talent, un nou scandal cu Lino Golden!? Postarea care le-a atras atenția fanilor: ”M-a dezamăgit”

Acesta însă i-a oferit un răspuns neașteptat care a ridicat și mai multe întrebări. Se pare că ”fostul fiu adoptiv” al lui Velea l-ar fi dezamăgit profund.

”Lino e băiat bun în sinea lui, dar m-a dezamăgit cu niște chestii și nu am cum să-l mai ajut”, a scris Abi pe contul de Instagram, unde ține legătura cu fanii lui.