Abia acum s-a aflat adevărul! De ce a divorțat Cornel Ilie și ce legătură are artistul cu Lidia Buble

Divorțul lui Cornel Ilie a fost cu adevărat o nouatate pentru toată lumea. Abia acum s-a aflat însă care au fost motivele reale ce au dus la ruptură respectivă dintre el și mama copiilor lui.

Abia acum s-a aflat adevărul! De ce a divorțat Cornel Ilie și ce legătură are artistul cu Lidia Buble

Cornel Ilie și fosta lui soție, Eliza au ales să o ia pe drumuri separate în urmă cu două luni. Chiar dacă nimeni nu credea că artistul va ajunge vreodată să se despartă de mama copiilor lui, inevitabilul s-a întâmplat. Cei doi foști soți au divorțat fără să anunțe ce a dus spre etapa care nimic nu a mai putut fi salvat în relația lor.

 A divorțat pentru Lidia Buble?

Faptul că cei doi foști soți și-au încheiat socotelile a avut un ecou puternic în showbiz mai ales prin prisma faptului că aceștia nu au fost vreodată implicați în vreun scandal public. Cornel și Eliza erau două prezențe destul de discrete la evenimentele mondene și refuzau să vorbească detaliat despre familia lor.

Cu toate acestea, cei doi au ajuns la notar. Surprinzator pentru cei apropiați a fost și modul în care aceștia au ales să divorțeze. Cornel a specificat că își dorește să păstreze o relație apropiată cu fosta lui soție alături de care a împărțit și bune și rele. Tot el a menționat că separarea lor nu s-a întâmplat cu jigniri și reproșuri ci pe cale amiabilă.

„Ne vom ajută mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că această este singură dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a spus el, în mesajul despre divorț.

Dacă imediat după divorț artistul nu a vrut deloc să specifice de ce a ajuns la această decizie, acum la două luni, acesta a făcut lumina în acest sens. Cornel a lămurit pe toată lumea precizand că relația de iubire ppe care o avea la început cu soția lui s-a transformat mai degrabă în prietenie, astfel, cei doi evoluând în direcții diferite odată cu vârsta. Artistul a lăsat să se înțeleagă că o respectă extrem de tare pe femeia care i-a fost alături deși nu vor mai locui niciodată împreună.

 

 ”Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transformă într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă”, a afirmat Cornel Ilie.

 Are sau nu o relație cu Lidia Buble?

Imediat după ce s-a aflat despre divorțul artistului, în presa mondenă au apărut numeroase speculații legate de o nouă relație a acestuia. Noua parteneră ar fi nimeni altă decât Lidia Buble, proaspăt iesita dintr-o despărțire la fel de mediatizată. Zvonurile au ieșit la iveală după ce ambii artiști au părut în videoclipul unei piese țînându-se în brațe și având gesturi tandre unul față de celălalt. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat însă  că ar fi impreună.  Cei doi nu au reușit însă se pare să convingă pe toată lumea că între ei nu s-a înfiripat nimnic. În mediul online mulți internauți au inițiat adevărate discuții pe această temă.

Dacă artistul de la Vunk este acum un bărbat liber, același lucru se întâmplă și în viața Lidiei. Vedeta și-a încheiat în urmă cu câteva luni relația cu omul de televiziune, Răzvan. Cei doi s-au despărțit fără prea multă vâlvă, prezentatorul precizând că artista nu mai era fericită alături de el.