Nimeni nu își explică prin ce mod a reușit milionarul să le facă pe toate fostele lui soții să aibă o relație de prietenie una cu cealaltă. Nu doar Bianca și Iulia Sălăgean se înteleg de minune. Cele două sunt  amice la cataramă și cu prima femeie pe care milionarul a dus-o la altar.

Chiar dacă nu trăiește în Romania, prima soție a lui Bodi venea în țară în vizite în care petrecea alături de milionar, de Bianca și Iulia.

Bodi a mutat-o pe fosta soție în complexul rezidențial unde stă și Bianca

Cine s-ar fi așteptat ca după scandalul de acum un an și jumătate când Bodi s-a despărțit de Bianca și s-a întors inexplicabil la fosta soție lucrurile vor ajunge să ia o întorsătură de acest gen. De la un scandal de proporții în care cele doua foste și-au aruncat vorbe grele prin intermediul internetului, acum acestea sunt bune prietene. Cel care a intermediat această legătură a fost chiar Alex Bodi.

Acesta a dorit se pare ca fetița lui să locuiască în București alături de mama ei pentru a o putea vedea mai des. Astfel, afaceristul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a închiriat Iuliei Sălăgean un apartament chiar în zona Lacul Tei din Capitală.

Chiria locuinței în valoare de 1000 de euro era achitată tot de către milionar. Iulia are profesia de make-up artist, iar în acest sens tot fostul soț a fost cel care a ajutat-o să se angajeze. Bianca și Iulia nu doar că sunt vecine ci și foarte bune prietene. În numeroasele weekenduri petrecute pe litoral, milionarul a avut grijă ca amandouă să îl însoțească pe litoral.

Bodi a închiriat un penthouse din Mamaia în care au fost cazate atât Bianca cât și Iulia. De altfel pentru amandouă afaceristul a făcut numeroase gesturi de generozitate în ultimul an. Cele două foste soții au păstrat se pare legătura și după ce creatoarea de modă s-a despărțit de milionar.

Abia acum s-a aflat! Ce făcea Alex Bodi cu cele doua foste soții! Bianca și Iulia erau trate regește!

Cel mai probabil Alex Bodi s-a implicat în a-și ajuta fosta soție în timp ce era într-o relație cu Bianca strict pentru a se asigura că își poate vedea fetița în vârstă de 4 ani pe care o are cu cea care l-a turnat la DIICOT.

Cele două au trecut însă într-un con de umbră pentru milionar, în scenă apărând actuala lui iubită care se bucură de toată atenția acestuia. Deși a fost arestat sub ochii ei,Daria Radionova i-a rămas fidelă afaceristului luând decizia de a rămâne în țară chiar și după ce acesta a aflat ce decizie au luat anchetatorii în ceea ce îl privește.