Abia acum s-a aflat! Cornelia Catanga a spus adevărul despre divorțul de soț! Incredibil ce a putut să îi facă Aurel Pădureanu!

Anul 2020 a adus numeroase schimbări în viețile vedetelor, dar mai ales multe despărțiri. Deși au o vârstă înaintată, doi dintre cei mai celebri cântăreți de petrecere, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au ajuns să pună capăt relației lor.

Abia acum s-a aflat! Cornelia Catanga a spus adevărul despre divorțul de soț! Incredibil ce a putut să îi facă Aurel Pădureanu!

Cornelia Catanga și soțul ei Aurel Pădureanu au uimit pe toată lumea cu anunțul lor neașteptat de a se despărți. Deși au împreună peste 20 de ani și au trecut prin provocările vieții, ajunși la o vârstă respectabilă cei doi pare că nu mai găsesc un numitor comun în relație.

Cea care a pus prima piciorul în prag și a decis să îl părăsească pe artist este Cornelia. Deși recent aceasta a mărturisit că nu și-a dorit ca experiența actuală pe care o traversează să ajungă cunoscută, informațiile au fost totuși divulgate în presa mondenă.

Era jignită des de soțul ei

Cornelia a povestit într-un interviu recent că motivul care a determinat-o să pună capăt căsniciei cu Aurel Pădureanu a constat în jignirile pe care acesta i le adresa destul de des. Cântăreața de muzică de petrecere susține că ultima scenă care a făcut-o să decidă că este momentul să divorțeze a fost când bărbatul a numit-o ”grasă”. Enervată la culme de apelativele care i se adresau, Cornelia și-a spart telefonul de supărare.

„Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a declarat Cornelia.

Tot de atunci, vedeta a luat decizia de a pleca din casa în care a locuit zeci de ani alături de Pădureanu. Astfel, de câteva săptămâni bune, Cornelia locuiește alături de fiul și de nora sa, la etaj, în timp ce soțul ei, ocupă parterul imobilului familiei.

La rândul sau, Aurel Pădureanu se apăra de avalanșa de acuze adusă de soție și susține că aceasta are o fire extrem de impulsivă, însă el consideră că nu a greșit cu nimic.

„Știți cum e Cornelia, puțîn mai impulsivă, eu sunt mai cerebral. Nu știu ce să cred. Comportamentul meu am căutat să fie elegant pentru că am avut o familie frumoasă. Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitivă, Dumnezeu știe cel mai bine”, a precizat Aurel Paduranu.

Abia acum s-a aflat! Cornelia Catanga a spus adevărul despre divorțul de soț! Incredibil ce a putut să îi facă Aurel Pădureanu!

Cornelia Catanga a dus o lupta dură cu kilogramele în plus mulți ani de zile. Vedeta și-a dorit să ajungă să piardă kilograme pentru a arăta așa cum a visat dintotdeauna. În urmă cu 4 ani, cântăreața a reușit să slăbească peste 10 kilograme ajungând la o imagine de invidiat pentru vârsta ei.

Cu toate acestea problemele de sănătate și-au spus cuvântul, iar recent, artista s-a îngrășat din nou. Cornelia are câteva probleme cardiace, fapt care o împiedică să treacă printr-o operație de micșorare a stomacului pe care de altfel, a declarat că și-o dorește enorm de mult.

Aurel Pădureanu și Cornelia au împreună un fiu în vârstă de 24 de ani, Alexandru. Deși fanii celor doi artiști îi știu de o viață împreună, puține persoane cunosc faptul că artistul a divorțat de fosta soție pentru relația actuală. În trecut, cântăreața a mărturisit că s-a ambiționat să aibă o aventură cu actualul ei soț deși știa că acesta are familie.