Abia acum s-a aflat! Cu ce cadouri scumpe s-a dus Bodi în vizită la turcul care „a atentat” la inima Biancăi Drăgușanu! Milionarul român a respectat cu strictețe regulile din lumea mafiotă!

Cine credea că povestea dintre Bianca și Bodi scoate în continuare la iveală astfel de scenarii demne de telenovelele turcești. În continuare apar informații legate de ultimele săptămâni ale celor doi împreună care lasă pe toată lumea cu gura căscată.

Abia acum s-a aflat!Ce replici și-au aruncat Alex Bodi și pretendentul turc al Biancăi atunci când au dat nas în nas?

După episodul în care iubita lui a petrecut câteva ore în compania celui mai influent „gangster” din Turcia, Bodi s-a folosit de toate relațiile pe care le-a avut pentru a ajunge să vorbească personal cu turcul Cengiz. Pentru că se ajungea destul de greu la celebrul personaj de pe malul Bosforului, fostul Biancăi a apelat se pare la câțiva mafioți turci care se învârt în anturajul acestuia.

Bodi a fost învățat cum să procedeze la întâlnire

Pentru a sta la masă cu autointitulatul „gangster” turc, Bodi s-a pregătit temenic și a ascultat sfaturile celor care îl cunosc pe milionar. Afaceristul din Mediaș a fost îndrumat să se prezinte la întâlnirea de taină respectând toate tradițiile turcilor. Astfel, Alex Bodi a adus adevărate „ofrande” pentru care a scos multe mii de euro din conturi.

Fostul Biancăi i-a dăruit lui Cengiz mai multe cadouri prețioase printre care și un ceas de firmă. Cunoscut pentru stilul său excentric, în cadrul întâlnirii Bodi nu ar mai fi fost atât de sigur pe el. Asta pentru că la masa respectivă erau și numeroși alti prieteni de ai turcului pe care milionarul nu îi cunoștea.

Abia acum s-a aflat! Cu ce cadouri scumpe s-a dus Bodi în vizită la turcul care "a atentat" la inima Biancăi Drăgușanu! Milionarul român a respectat cu strictețe regulile din lumea mafiotă!

”A ajuns la Cengiz Şıklaroğlu cu ajutorul unor persoane extrem de influente din Turcia. Inițial, acesta nu a vrut să se vadă cu Alex Bodi, dar, la insistențele acelor persoane, turcul a acceptat. Alex Bodi a fost sfătuit să nu meargă cu mâna goală în vizită. Conform «tradiției» din Turcia, afaceristul a trebuit să-i ducă un cadou. Alex i-ar fi dăruit lui Cengiz Şıklaroğlu mai multe cadouri extrem de scumpe, printre care și un ceas de firmă”, a declarat o cunoștință din anturajul milionarului din Mediaș.

Chiar dacă s-a trezit într-un cadrul destul de incomod pentru el, Bodi nu s-a ferit totuși să afle răspunsul pentru care a parcurs tot acest drum anevoios. Afaceristul, aflat acum după gratii, l-a întrebat direct pe milionarul turc dacă a avut vreo legătură cu iubita lui. Fără să stea pe gânduri, Cengiz i-a dat acestuia o replică mai mult decât tranșantă.

„Eu nu vorbesc despre femei ca tine, eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine. Dar, pentru informația ta, nu m-am atins de ea”, a spus Cengiz Siklaroglu.

Bianca a fost în vizită în Turcia după despărtirea de Bodi din luna septembrie. Blondina a petrecut atunci câteva ore alături de acesta declarând după ca a vizionat alături de el și de alți prieteni un film.

Ideea l-a scos din minți se pare pe Alex Bodi care era plecat la Monaco unde la rândul lui petrecea alături de Daria Radionova. Afaceristul din Mediaș a lăsat-o singură pe rusoaică în locul respectiv și s-a întors la Bianca pentru a-i cere explicații legate de „aventura” ei pe malul Bosforului.