Abia acum s-a aflat planul pus la cale de Alex Bodi! Cum a reușit milionarul să joace la două capete, atât cu Bianca Drăgușanu cât și cu rusoaica Daria? Incredibil ce a putut să facă!

Cel mai spectaculos trio amoros continuă să șocheze mai ales acum când ies la iveală numeroase detalii. Recent, s-a aflat cum a reușit Alex Bodi să dribleze între fosta soție și actuala parteneră de viață.

Abia acum s-a aflat planul pus la cale de Alex Bodi! Cum a reușit milionarul să joace la două capete, atât cu Bianca Drăgușanu cât și cu rusoaica Daria? Incredibil ce a putut să facă!

Când toată lumea credea că lucrurile s-au liniștit în ceea ce îi privește pe Bianca și Alex Bodi, totul începe să capete contur abia acum. Asta pentru că încet încet ies la iveală amănunte uluitoare despre modul în care cele două femei din viața afaceristului au fost ținute în șah în ultimele luni.

Chiar dacă a fost acuzat că ar fi avut o relație cu rusoaica încă de la începutul acestui an, Alex Bodi nu a recunoscut nici în ruptul capului acest fapt. Se pare însă că încă o dată zicala ”nu iese foc fără fum” este cât se poate de adevărată.

A mințit-o pe Daria că are ceva important de recuperat de la Bianca

A trecut mai bine de o săptămână de la marea despărțire a celui mai controversat cuplu din România. De atunci și până în prezent, ambii protagoniști ai telenovelei, Alex și Bianca încearcă să își demonstreze reciproc cât de fericiți pot fi după ce și-au încheiat socotelile.

Dacă afaceristul postează numeroase fotografii în care apare făcând gesturi tandre față de rusoaica Daria Radionova, Bainca își etalează formele bine antrenate la sală în Dubai. Mai mult, blondina și-ar fi făcut și planuri de a pleca cât mai repede din România.

 Abia acum s-a aflat planul pus la cale de Alex Bodi! Cum a reușit milionarul să joace la două capete, atât cu Bianca Drăgușanu cât și cu rusoaica Daria? Incredibil ce a putut să facă!

Dezamăgirea a fost cea care a determinat-o pe Bianca să ia aceste decizii de ultim moment și mai ales să aibă acum o astfel de atitudine. Și are și de ce! Dezvăluirile unei cunoștințe apropiate din anturajului celor doi arată cum că aceasta a reușit să deslușească planurile fostului.

Conform acestora Bodi ar fi mințit-o pe Daria că are ceva important de recuperat de la Bianca, iar astfel este nevoit să rămână o perioadă alături de ea. La rândul ei, Bianca a fost convinsă de rusoaică cum că Alex are sentimente puternice pentru ea și că între ei nu ar există de fapt nimic.

Dacă planul a rezistat o perioadă, în final, blondina a descoperit în telefonul iubitului ei o serie  de conversatii incriminatoare. De aici până la scandalul uriaș cu urme de agresiune a fost se pare doar un singur pas.

“Alex i-a spus rusoaicei că are de recuperat ceva foarte important de la Bianca, ceva vital pentru el. Și a rugat-o să îi facă jocul. Mai exact, Daria trebuia să stea de vorbă telefonic cu Bianca și să o asigure că ea nu mai are nicio legătură cu Alex, că nici măcar nu mai țin legătura. Zis și făcut. Rusoaica, șmecheră, a fost foarte politicoasă și drăguță cu Bianca, i-a spus multe lucruri pe care ea își dorea să le audă: că Alex o iubește numai pe ea, că a suferit enorm etc. Într-un cuvânt, totul mergea conform planului însă, la un moment dat, Bianca a început să se prindă că ceva pur și simplu nu este în ordine. Daria, care înainte o ura și îi transmitea mesaje atât de urâte, acum era cu totul altă persoană. Așa că a început să urmărească telefonul lui Alex, până a prins discuții între el și rusoaică.” a declarat sursa citată.

Bodi a adus-o pe rusoaică în casa lui din Pipera

Dacă în cazul certurilor din trecut, Alex Bodi era cel care se întorcea mereu la Bianca pentru a se împăca, de această dată se pare că nu mai există cale de întors. Asta pentru că milionarul nu a stat prea mult pe gânduri și a adus-o pe Daria în România. Mai mult, afaceristul din Mediaș a recunoscut oficial că seducătoarea șatenă este de fapt iubita lui.