Abia acum s-a aflat! Răzvan Fodor a avut probleme de sănătate după ce s-a întors din „Asia Express”: „M-au mușcat niște viermi”

Cu ce probleme s-a confruntat Răzvan Fodor după ce s-a întors din „Asia Express”

Abia acum s-a aflat! Răzvan Fodor a avut probleme de sănătate, după ce s-a întors din „Asia Express”: „M-au mușcat niște viermi"

Răzvan Fodor a participat la „Asia Express” alături de Sorin Bontea. Vedetele nu s-au gândit niciodată că vor ajunge să câștige competiția. Nici telespectatorii ne le dădeau prea multe șanse; mai ales că diferența de vârstă dintre ei și ceilalți concurenți era una destul de mare. Cu toate acestea, ei au dat dovadă, pe tot parcursul competiției, că formează o echipă puternică. Drept urmare, s-au întors în România cu marele premiu al emisiunii.

Cei doi au fost supuși unor teste de răbdare, dar și unora de forță. Au reușit să le facă față cu brio și au surprins pe toată lumea cu performanța lor. Au fost, de asemenea, printre preferații celor de acasă. Multă lume i-a felicitat pentru faptul că au câștigat una dintre cele mai grele competiții. A fost o experiență unică pentru ei și sunt fericiți că au putut face parte din acest proiect.

Răzvan Fodor: „M-au mușcat niște viermi”

Odată întors din Asia, Răzvan Fodor s-a confruntat cu niște probleme greu de îndurat. Se pare că, la un moment dat, el a fost mușcat de niște viermi. Din cauza acestora el s-a ales cu mai multe leziuni care nu păreau periculoase la prima vedere. Din păcate, situația nu a stat tocmai bine.

Abia acum s-a aflat! Răzvan Fodor a avut probleme de sănătate, după ce s-a întors din „Asia Express”: „M-au mușcat niște viermi"

Înainte să plece din țară, toți concurenții au făcut o serie de analize și de vaccinuri pentru a nu-și pune viața în pericol. Din păcate, acestea nu l-ar fi putut ajuta în cazul mușcăturilor respective. A avut noroc și a scăpat cu bine din toată această aventură. Totuși, el și-a mai făcut de curând niște analize doar pentru a se liniști.

„Am fost să îmi fac niște analize, am vrut să văd dacă au rămas ceva boli din mizeriile pe care le-am mâncat pe acolo. M-au mușcat niște viermi de picioare, la acel moment mi-a trecut antraxul pe la nas. Înainte să plecăm acolo ne-am făcut niște vaccinuri. Am luat pastile de malarie, am facut vaccinul anti-tetanos și ceva pentru febră galbenă”, a declarat Răzvan Fodor, la Xtra Night Show.