Un accident teribil a avut loc, joi seară, la Han KM 17 din Jucu, județul Cluj, acolo unde o femeie și-a pierdut viața în urma coliziunii directe dintre un autoturism și un TIR. În ciuda intervenției medicilor, victima nu a mai avut nicio șansă.

Cum a avut loc tragedia

În fiecare zi, accidentele rutiere provoacă moartea mai multor persoane, în multe situații, acestea fiind nevinovate. Acesta este și cazul unei femei din 50 de ani, care a încercat să evite impacul cu un autoturism care a frânat în fața sa, manevră care a condus la  coliziunea dintre autoturismul condus de femeie și un TIR staționat partial pe acostament.

Femeia a rămas încarcerată, la fața locului intervenind două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un elicopter SMURD, care au fost alocate gestionării acestei situații de criză.

La sosirea medicilor, femeia se afla în stop cardio-respirator, medicii nereușind să o readucă la viață. Aceștia au început manevrele de resuscitare încă din interiorul mașinii, iar ulterior, victima a fost descarcerată pentru a se continua resuscitarea în condiții de siguranță, împreună cu echipajul din elicopterul SMURD.

Chiar și așa, după mai bine de o oră de încercări disperate, semnalele femeii vitale nu au fost readuse, fiind declarat decesul. În urma impactului devastator, un alt tânăr de 20 de ani a fost consultat la fața locului, fiind transportat ulterior pentru mai multe investigații medicale. Potrivit primelor informații, tânărul prezenta agitație psihomotorie.