Această femeie deține secretul tinereții veșnice! La 61 de ani arată ca de 30

Branca Grubnik are 61 de ani, însă trupul ei spune cu totul altceva! Femeia pare că întinerește pe zi ce trece.

Această femeie deține secretul tinereții veșnice! La 61 de ani arată ca de 30

”Barbie de Croația” este numită cea care pare că deține elixirul tinereții fără bătrânețe și al vieții fără de moarte! Nu este nicio glumă, căci Branca Grubnik are vârsta de 61 de ani, însă pare a fi mai mult sora fiului său, și nu mama lui! Are un corp demențial și pe fața ei nu este zărit niciun rid. Oare ce face de arată așa de tânără când ea se află, de fapt, la a doua tinerețe?

Marko Grubnik este din Croația și este extrem de popular în mediul online. ”Piesa de rezistență” de pe pagina lui de Instagram este, de fapt, mama lui, care arată de milioane la cei 61 de ani ai săi. Nu este de mirare că este supranumită ”Barbie de Croația”. Femeia pare că a descoperit o rețetă magică a vieții fără bătrânețe.

Ea atrage atenția tuturor oamenilor și are un stil care o plasează, cumva, printre starurile care defilează pe covorul roșu. În realitate, însă, nu are nimic de-a face cu acest segment, întrucât ea profesează ca economist în cadrul unei companii din țara natală. Poate vă gândiți că soțul ei are vreo legătură cu aparițiile extravagante de pe covorul roșu, nici vorba de așa ceva! Acesta este acum pesionar, în tinerețe lucrând într-o fabrică de cărămidă.
Această femeie deține secretul tinereții veșnice! La 61 de ani arată ca de 30Această femeie deține secretul tinereții veșnice! La 61 de ani arată ca de 30

Femeia renumită ”Barbie de Croația”

Branca Grubnik muncește de când se știe, mai exact de 42 de ani, însă acest lucru nu o împiedică deloc să își continuie activitatea. Mai mult decât atât, menționează că o va face până când sănătatea îi va mai permite acest lucru.

În cadrul unui interviu, Branca a oferit toate secretele pe care ea le pune în aplicare pentru a arăta demențial. Să nu vă gândiți că face niște lucruri ieșite din comun și cu totul nemaiauzite. Nici vorbă de așa ceva! Singurul lucru de care femeia ține cont este stilul de viață. Aceasta este orientată către un echilibru perfect între consumul de fructe și legume și sport.

„Mănânc multe fructe și legume. Avem propria noastră grădină de legume și o livadă cu o varietate mare de pomi fructiferi: de cireșe, pe care le ador, de smochine și de kiwi. Exercițiile fizice și alimentația sănătoasă sunt secretul tinereții mele”, a declarat Branca.

În mediul online este cunoscută ca ”Barbie de Croția”, iar cei mai mulți dintre admiratori sunt de părere că frumusețea ei se datorează, de fapt, numărului mare de operații estetice la care a apelat.