Acesta este bărbatul ideal în viziunea fiecărei zodii feminine. Femeia Balanță vrea un bărbat care să-i ofere libertate!

Potrivit astrelor fiecare zodie feminină are o idee destul de clară atunci când își conturează imaginea bărbatului ideal.

Acesta este bărbatul ideal în viziunea fiecărei zodii feminine. Femeia Balanță vrea un bărbat care să-i ofere libertate!
Acesta este bărbatul ideal în viziunea fiecărei zodii feminine. Femeia Balanță vrea un bărbat care să-i ofere libertate!

Când vine vorba de ideea de ,,bărbat ideal” fiecare femeie are propriile preferințe și gusturi. Și deși s-ar putea să nu-l găsească niciodată pe acest bărbat ideal el există totuși destul de viu în mintea lor. De asemenea felul în care și-l doresc pe acesta are legătură și cu semnul zodiacal.

Femeia Berbec

Ești genul de femeie care nu se teme să treacă la acțiune. De aceea ai nevoie de cineva la fel de hotărât ca și tine și care să aibă capacitatea de a te contrazice atunci cand este cazul. De asemenea ai nevoie de un bărbat ca să te provoace constant. Tânjești după cineva care să țină pasul cu tine nu de cineva care să te încurce.

Femeia Taur

Nimeni nu te întrece când vine vorba de încăpățânare. Ai o personalitate foarte puternică și ai nevoie de un partener care să-ți poată face față. Persoana aceasta trebuie  dea dovadă  are suficientă răbdare cu tine. Dar mai ales trebuie  arate  te poate sprijini și poate  te înțeleagă în orice situație.

Femeia Gemeni

Ai tendința de a te plictisi extrem de rapid. Așa că cel mai bun bărbat pentru tine este cel care găsește mereu o modalitate de a te face să-ți păstrezi interesul. Deci ai nevoie de cineva cu care să te poți conecta la nivel mental și alături de care să nu existe loc de plictiseală.

Femeia Rac

Nimeni nu te întrece când vine vorba de grija pe care o ai pentru cei din jur. Pui mereu foarte mult suflet și vrei să ajuți pe toată lumea. Așa că bărbatul ideal pentru tine este cel care poate să-ți ofere aceeași grijă și compasiune. Acesta trebuie sa fie un bărbat care să-ți fie mereu alături și pe care să știi că te poți baza în orice clipă.

Femeia Leu

Îți dorești mereu să fii în centrul atenției. Așa că în viziunea ta bărbatul ideal este cel care îți oferă mereu atenție și care te răsfață. Acesta trebuie să fie suficient de pregătit pentru a te sprijini în orice. Mai ales că ești genul care are nevoie de validare constantă.

Femeia Fecioară

Ești o persoană foarte perfecționistă, iar standardele tale nu sunt ușor de îndeplinit. Ești foarte pretențioasă așa că ai grijă mereu la deciziile pe care le iei. Bărbatul ideal pentru tine este cineva care poate face față criticilor și care încearcă mereu să se îmbunătățească. Acesta trebuie să pună accent pe atingerea perfecțiunii la fel ca tine.

Acesta este bărbatul ideal în viziunea fiecărei zodii feminine. Femeia Balanță vrea un bărbat care să-i ofere libertate!
Foto: weheartit.com

Femeia Balanță

Ești genul de persoană care are nevoie de foarte mult timp personal. Așa că un bărbat care este dispus să-ți ofere acest tip de libertate este ceea ce cauți. Echilibrul este foarte important pentru tine așa că ai nevoie de cineva care să-ți înțeleagă această necesitate. Cineva care să te susțină și să-ți stea aproape.

Femeia Scorpion

Faptul că nu ai încredere în oameni este ceva ce te face să fii extrem de atentă și reticentă. Deci îți dorești un bărbat în care să poți avea încredere. Vrei pe cineva în fața căruia să ai curajul să te deschizi și să-ți arăți vulnerabilitatea. Una dintre dorințele tale secrete este să găsești partener care să nu te judece.

Femei Săgetător

Ești mereu gata de a porni la drum așa că ai o viață destul de haotică. În acest caz partenerul ideal este cel care te ajută să te organizezi mai bine. Îți trebuie un bărbat care să te facă să înțelegi că din când în când trebuie să stai pe loc și să-ti pui planul în ordine.

Femeia Capricorn

Ești foarte axată pe carieră și împlinirea obiectivelor tale. De aceea ai nevoie de un bărbat care să te încurajeze, dar mai ales cineva care să-ți înțeleagă determinarea și dăruirea. Cineva care să nu te judece pentru felul în care abordezi lucrurile.

Femeia Vărsător

De regulă felul tău de gândi este foarte neașteptat. Ești o persoană inteligentă și destul de non-conformistă deci vrei pe cineva care să gândească la fel ca tine. Bărbatul ideal este dispus să încerce lucruri noi și care nu vrea niciodată să te schimbe.

Femeia Pești

Ești mai mereu cu capul în nori așa că ai tendința de a visa destul de mult la partenerul ideal. De aceea în cazul tău bărbatul care ți-ar putea câștiga inima este cineva care este romantic și iubitor. Acesta este destul de creativ pentru a ține pasul cu tine dar suficient de realist pentru a te mai aduce cu picioarele pe pământ din când în când.