Aceste obiceiuri de pe social media îți arătă că partenerul nu este chiar atât de implicat în relație!

În acestă eră a rețelelor de socializare până și relațiile s-au schimbat. Totuși, anumite comportamente de pe social media îți pot oferi câteva indicii despre persoana iubită.

Aceste obiceiuri de pe social media îți arătă că partenerul nu este chiar atât de implicat în relație!
Aceste obiceiuri de pe social media îți arătă că partenerul nu este chiar atât de implicat în relație!

Rețelele de socializare au schimbat complet procesele de comunicare. Și chiar dacă cumva i-au adus pe oameni mai aproape în mediul virtual, social media a devenit și o sabie cu două tăișuri. Chiar dacă relațiile au devenit mult mai ușoare, în același timp au ajuns și să se complice.

Poți spune multe despre ce simte partenerul tău în legătură cu tine și cât de puternică este relația voastră în funcție de obiceiurile și comportamentul său de pe social media. Drept urmare există câteva obiceiuri proaste care îl pot da de gol pe partenerul tău în funcție de felul în care se comportă pe astfel de rețele de socializare.

1. Partenerul spune că este într-o relație complicată

Deși partenerul tău ți-a spus că relația voastră este oficială, dar pe profilurile sale de pe social media apare că este într-o relație complicată, cu siguranță, ar trebui să îi pui câteva întrebări.

2. Apare etichetat frecvent în fotografiile altor fete

Nu spune nimeni că partenerul tău nu ar trebui să aibă prieteni de sex opus. În orice relație sănătoasă, persoanele implicate pot avea o viață și în afara cuplului, și pot să aibă și prieteni de sex opus. Dar dacă există ceva suspect în legătură cu acele fete care îi tot dau tag pe Facebook, atunci ar trebui să ai o discuție serioasă.

3. Folosește social media pentru a arăta cât de implicat este

Conștientizarea socială este ceva ce ar trebuie promovat mai ales acum. Cu toate acestea, nu înseamnă că ar trebui să te lauzi în permanență cu cât de implicat social ești. Trebuie să fii un om original, fără a posta despre acest lucru în fiecare minut. De asemenea, deși se implică în tot felul de cauze, ție nu prea îți acordă atenție.

Aceste obiceiuri de pe social media îți arătă că partenerul nu este chiar atât de implicat în relație!
Foto: peacequarters.com

4. Nu prea postează fotografii cu tine

Dacă partenerul tău nu postează despre relația voastră pe rețelele de socializare, atunci chiar mai sunteți cu adevărat împreună? Nu trebuie să posteze fiecare detaliu sau să te eticheteze în fiecare postare, dar măcar în momentele importante ar trebui să te menționeze și pe tine.

5. Postează despre problemele voastre pe social media

Nu este niciodată în regulă să postezi despre problemele tale personale pe rețelele de socializare. Iar dacă persoana iubită face acest lucru, demonstrează că nu poți avea niciodată prea mare încredere în el. Totodată, mai arată și că nu prea ține cont de ceea ce ai putea tu să simți.  În plus, problemele tale din relație ar putea ajunge subiect de bârfă pentru prietenii virtuali.

6. Petrece prea mult timp pe social media

Nu trebuie să ai niciodată încredere într-o persoană care se află pe rețelele socializare tot timpul. Dacă nu are legătură cu jobul, atunci acest comportament nu este deloc în regulă. Dacă partenerul tău este în permanență pe social media și acesta este felul lui de a petrece timpul liber, nu numai că nu dă dovadă de seriozitate, dar s-ar putea nici să nu știe ce vrea să facă cu viața sa. Iar tu ai putea astfel să fii doar o opțiune de moment.