De cele mai multe ori atunci când ai de-a face cu un narcisist nu ai o experiență foarte plăcută. Un narcisit are tendința de a fi distant, nepoliticos, detașat, lipsit de compasiune și empatie.

O persoană narcisistă are tendința de a se crede superioară față de ceilalți oameni pe care îi întâlnește. Drept aceea, de foarte multe ori încearcă să arate într-un mod subtil că are mereu dreptate. Potrivit astrelor există câteva zodii care au tendința de a deveni insuportabil de narcisiste.

Taur

Nu ai cum să ieși niciodată învingător dintr-o ceartă cu un Taur. Dezbaterea cu acest nativ este un proces nesfârșit, deoarece este foarte încăpățânat și nu dă niciodată înapoi. Simte nevoia de a arăta că are dreptate și încercă întotdeauna să-ți dovedească că este mai bun decât persoanele pe care le are în preajmă. Are impresia că părerea sa contează cel mai mult și tinde de a intimida oamenii doar pentru a-i determina să fie de acord cu el.

Aceste semne zodiacale sunt foarte narcisiste. Taurul încearcă întotdeauna să dovedească că este mai bun decât persoanele pe care le are în preajmă!

Leu

Leul este fără doar și poate un egocentric care își dorește cu orice preț să fie în centrul atenției. Este un lider foarte bun și are capacitatea înnăscută de a-i fermeca pe cei din jur, cu ajutorul carismei sale. Tocmai de aceea, de multe ori ajunge să se transforme într-un mare narcisist, deoarece simte acea nevoie de a demonstra că este cel mai bun. Încrederea sa îl face să se transforme în genul de persoană care are impresia că merită totul.

Aceste semne zodiacale sunt foarte narcisiste. Taurul încerca întotdeauna să se dovedească că este mai bun decât persoanele pe care le are în preajmă!

Berbec

Berbecul are o încredere și o determinare de speriat. Știe ce își dorește și nu se lasă până nu obține ceea ce și-a propus. Este destul de încăpățânat și gata să arate ce poate dacă simte că este provocat. În plus, adoră să-și asume riscuri, tocmai din dorința de a le arăta celor din jur că l-au subestimat.

Vărsător

Dacă i se spune că este narcisist, Vărsătorul va susține de fiecare dată că este doar independent, deși poate ajunge până într-atât încât să nu se mai gândească decât la îndeplinirea propriilor dorințe. Este o zodie rece și distantă care are foarte rar momente în care să își dorească cu adevărat să ajute. De asemenea, de foarte multe ori ajunge să profite de cei din jur dacă simte că are ceva de câștigat.

De obicei atunci când se comportă drăguț cu cineva, o face doar pentru a-și atinge un anumit scop. Astfel Vărsătorul are o capacitate extraordinară de a știi cum să-și îndeplinească obiectivele, folosindu-se de altcineva.