Aceste zodii vor avea parte de o relație dificilă dacă vor ajunge împreună. Diferențele dintre un Berbec și o Fecioară sunt uriașe!

Aceste cupluri zodiacale au parte de uniuni dificile pentru care vor trebui să muncească dublu pentru ca relația lor să funcționeze.

Aceste zodii au parte de relații dificile dacă ajung împreună. Diferențele dintre un Berbec și o Fecioară sunt uriașe!
Aceste zodii au parte de relații dificile dacă ajung împreună. Diferențele dintre un Berbec și o Fecioară sunt uriașe!

Nu toate relațiile funcționează fără probleme. Unele relații sunt extrem de complicate sau dificile din cauză că diferențele sunt prea mari sau asemănările sunt prea mari. Și un alt factor este că aceste zodii nu prea se potrivesc împreună.

Berbec – Fecioară

Aceste zodii vor avea parte de o relație dificilă, dintr-un singur motiv, pentru că diferențele sunt uriașe. În cazul lor nu se aplică absolut deloc principiul de opusele se atrag. În timp ce Berbecul este plin de entuziasm, îi place să încerce lucruri noi și vede mereu partea plină a paharului. Fecioara se situează la polul opus.

Are tendința de a fi foarte negativistă și pesimistă. Nu prea vrea să se avânte în necunoscut, așa are mari probleme în a-l înțelege pe Berbec. Tocmai din această cauză aceste două zodii nu reușesc să ajungă la un compromis.

Taur – Scorpion

Cea mai mare problemă și motivul pentru care apar atât de multe probleme în această relație este încrederea. Taurul își dorește să știe că poate să aibă încredere și că cealaltă persoană să fie deschisă și sinceră, lucru de care nu este sigur alături de la un Scorpion.

Mai ales că Scorpionul nu este gata să-ți arate vulnerabilitatea, pentru că se teme că cineva s-ar putea folosi de această slăbiciune, așa că până vor învăța să aibă suficientă încredere își vor complica relația în mod inutil.

Aceste zodii au parte de relații dificile dacă ajung împreună. Diferențele dintre un Berbec și o Fecioară sunt uriașe!

Gemeni – Vărsător

Aceste două zodii se aseamănă mult prea mult. Își iubesc prea mult libertatea și au o curiozitate foarte mare. Au un mod foarte unic și distinct de a fi. Și deși există relații care funcționează tocmai pentru că cele două persoane se aseamănă, în acest caz, asemănările doar le complică relația. Iar aceste două zodii au nevoie de ceva nou pentru a nu cădea pradă plictiselii și monotoniei.

Balanța – Pești

În cazul acestor zodii care se potrivesc în teorie, relația nu funcționează pentru că au mult de muncă pentru a avea relația pe care și-o doresc. În primul rând pentru că o Balanță are nevoie să iasă și să socialize, dar și să aibă timp pe cont propriu. Iar nativul Pești este mult prea visător și are deja un ideal în minte când vine vorba de persoana cu care va începe o relație.

Nativul Pești visează mult prea mult așa că nu vede lucrurile la fel ca în realitate. De asemenea, relația este dificilă din cauză că nu au aceeași viziune asupra viitorului. Deci pentru a putea rămâne împreună pentru mai mult timp trebuie să rezolve această problemă.