Aceste zodii deși simt o atracție fizică uriașă nu pot să se conecteze mental. Nativul Pești nu primește siguranța de care are nevoie din partea Balanței!

Există câteva zodii care deși simt o atracție fizică uriașă, nu reușesc să se conecteze absolut deloc la nivel mental.

Aceste zodii simt o atracție fizică uriașă, dar nu pot să se conecteze mental.Nativul Pești nu primește siguranța de care are nevoie din partea Balanței!
Aceste zodii simt o atracție fizică uriașă, dar nu pot să se conecteze mental.Nativul Pești nu primește siguranța de care are nevoie din partea Balanței!

Într-o relație nu este important să existe doar atracție fizică. Pentru ca lucrurile să funcționeze cum trebuie este nevoie să fie loc și de o legătură emoțională.

Există însă și cupluri unite doar de atracție fizică deși s-ar putea ca cei doi parteneri să nu fie chiar atât de conștienți de acest lucru. De aceea sunt șanse mari ca această relație să nu reziste prea mult. Spre exemplu aceste zodii pot simți o  atracție fizică uriașă fără să reușească să se conecteze mental. Pur și simplu oricât ar încerca pentru ei va fi ceva imposibil de realizat.

Taur și Scorpion

Aceste două zodii ajung în primă fază împreună pentru că vor pune mare accent pe atracție. Dorința va fi atât de mare încât sfârșesc inevitabil împreună. Cu toate că la început vor reuși să stabilească o oarecare legătură emoțională, pe măsură ce timpul va trece aceasta se va disipa.

Din acest motiv atracția fizică nu va mai fi suficientă pentru a-i determina să rămână împreună. În timp ce Taurul va dori să primească mai mult în această relație, zodia Scorpion va încearca să găsească o modalitate de a pune punct.

Gemeni și Balanță

Nu neagă nimeni că între aceste două zodii pot să apară o atracție și o tensiune greu de ignorat. Însă luna de miere se va risipi destul de repede atunci când își vor da seama că singurul lucru care îi unește este doar asemănarea. Deși a te asemăna cu persoana iubită sună bine, ei se vor plictisi destul de repede unul de altul în momentul când nu vor mai avea cu ce calități să se impresioneze. În cazul acestor zodii doar o aventură de scurtă durată poate să funcționeze.

Aceste zodii simt o atracție fizică uriașă, dar nu pot să se conecteze mental.Nativul Pești nu primește siguranța de care are nevoie din partea Balanței!
Foto: pixabay.com

Rac și Berbec

Aceste două semne zodiacale sunt practic complet opuse. Așa că nu reușesc să rămână împreună prea multă vreme. Oricât de mult vor încerca nu vor reuși să creeze o legătură emoțională și din această cauză nu se vor înțelege.

În timp ce nativul Rac are nevoie de cineva care să-i fie alături și să-l susțină, Berbecul vrea doar să pornească într-o altă aventură fără a se atașa prea mult de cineva. În cazul acestor două zodii diferențele sunt mult prea mari încât nu va fi cu putință să și le depășească.

Balanță și Pești

Alte două zodii care nu se potrivesc pe termen lung împreună. Relația dintre aceste zodii se bazează exclusiv doar pe atracție fizică. În timp ce Balanța are nevoie de momente în care să se distanțeze și să se retragă în propriul ei spațiu de siguranță, zodia Pești va dori cu orice preț pe cineva aproape care să-i ofere siguranță. Așa că această relație va fi mereu plină de incertitudini. Motiv pentru care nu are cum să reziste prea mult.