Actorul Dan Condurache, din serialul Vlad, declaraţii uimitoare

Dan Condurache a ieşit public cu noi declaraţii legate de povestea sa de viaţă, acum, la peste 50 de ani de carieră.

Îndrăgitul actor, Dan Condurache, din serialul Vlad, a povestit noi lucruri despre viaţa sa. Acum, el a trecut de 50 de ani de carieră. El a vorbit despre societate şi despre munca depusă în lumea artiştilor din România, dar şi despre loviturile primite în anumite momente ale vieţii.

Viaţa unui personaj de succes

Dan Condurache este, de departe, unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de actorie din ţara noastră. El joacă acum în serialul Vlad. Rolul său este printre cele mai importante. Dan Condurache este Titi – tatăl Elizei Dragomir. Titi este un personaj puternic, imprevizibil, care reuşeşte de fiecare dată să îi surprindă pe cei din jur. Pentru el, acest personaj rămâne o amintire puternică. Acesta a vorbit despre viaţa sa, într-un interviu acordat celor de la Viva. El povesteşte cum a fost perioada filmărilor la serialul Vlad, dar şi în alte telenovele.

El a fost şi criticat de colegi sau de societate, însă a ştiut cum să treacă peste toate piedicile şi astfel şi-a creat singur drumul în carieră.

Poze rezolutie mare Dan Condurache - Actor - Poza 10 din 16 - CineMagia.ro

Actorul Dan Condurache este fericit când povesteşte că a avut privilegiul de a sta alături de marele Dem Rădulescu. Dan îşi aduce aminte cum Dem Rădulescu îi spunea că, dacă nu ştie materialele, nu trebuie să joace şi că un actor este ceea ce scoate la iveală în fiecare provocare a scenariului.

De-a lungul timpului, Dan Condurache a jucat în roluri spectaculoase în România. El a fost actor în mai multe telenovele româneşti, chiar în perioade în care actorii nu erau sprijiniţi să joace în astfel de producţii. El a ajuns la peste 50 de ani de carieră şi este mândru de ce a putut să realizeze în viaţă. Actorul mai vorbeşte şi despre banii câştigaţi, despre judecata vieţii sociale şi despre colegii săi.

Povestea unui om, gândurile reale ale unui actor

“Știți că nu banii aduc fericirea, ci numărul lor. Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci! Actorii care răspândesc «parfumul zeilor» sunt aleși de Dumnezeu, cei ca mine suntem doar adăugire pe un colț de pagină. Apropo de greșeală, Ingmar Bergman, genialul regizor, spunea că numai actorii talentați joacă foarte bine sau foarte prost. Deci și greșesc, restul nu joacă nimic”, a conchis Dan Condurache.