Actrița din serialul Vlad trece prin cele mai grele momente! Manuela Hărăbor se luptă singură să își crească fiul bolnav de autism

Este una dintre cele mai expresive figuri feminine din serialul Vlad. Dincolo de imaginea perfectă din fața camerelor de luat vederi, Mihaela ascunde o dramă cumplită

A devenit celebră odată cu apariția în serialul „Veronica”, iar de atunci Manuela Hărăbor și-a câștigat simpatia publicului până în ziua de azi. Viața ei nu fost însă întotdeauna roz, asta pentru că actrița a primit două lovituri puternice exact când se aștepta cel mai puțin.

Manuela Hărăbor a susținut mereu că tatăl fiului ei este Dan Chișu, deși actorul nu a dorit niciodată să îl recunoască. După lupte seculare în această direcție, vedeta din serialul „Vlad” a decis să își ia viața în mâini și să se ocupe singură de creșterea băiatului ei bolnav de autism.

„Uneori clachez…”

Fiul actriței a împlinit vârsta de 30 de ani însă din cauza consecințelor afecțiunii sale acesta are comportamentul unui copil de 6 sau 7 ani. Cu toate acestea, Manuela a ales ca fiul să îi rămână alături și să nu opteze pentru varianta plasamentului.

Actrița din serialul Vlad trece prin cele mai grele momente! Mihaela Hărăbor se luptă singură să își crească fiul bolnav de autism

Vedeta și-a alocat mult timp terapiei și tratamentelor speciale care se impun în aceste condiții. Cu toate acestea perioada pandemiei a fost un adevărat test de răbdare pentru actriță. Aceasta și-a arătat nemulțumirea față de modul în care autoritățile gestionează măsurile în acest context mai ales în raport cu persoanele ce au nevoi speciale.

Actrița din serialul Vlad trece prin cele mai grele momente! Manuela Hărăbor se luptă singură să își crească fiul bolnav de autism
Manuela Hărăbor în rolul din Pădureanca

Manuela susține că este extrem de greu să îl oprească atât de mult timp în casă pe fiul ei. De asemenea, atunci când este nevoită să îl ducă la plimbare, tânărul acceptă cu greu masca de protecție. Vedeta este convinsă că multe familii care au un membru cu probleme de această natură trec prin aceeași situație.

„Nimeni nu pare să se fi gândit la copiii cu un anume retard mintal. Ce faci atunci când nu ai voie să ieşi afară. Ce faci atunci când trebuie să eviţi pe cât posibil aglomeraţia, pentru a încerca astfel să nu te contaminezi cu noul tip de coronavirus.” a declarat vedeta.

Actrița din serialul Vlad a precizat că atât copiii cu autism cât și cei cu Sindrom Down de exemplu au un deficit de a înțelege lucrurile, iar acest fapt duce la o interacțiune extrem de grea, mai ales atunci când se impun și reguli.

„Oamenii bolnavi de autism şi cei cu Sindromul Down au o energie în ei pe care trebuie să şi-o descarce. Asta nu se poate întâmpla decât în spaţii deschise, în aer liber şi nu chiar în văzul tuturor. E extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard!’,  a mai adăugat actrița pentru Playtech.

Actrița din serialul Vlad trece prin cele mai grele momente! Manuela Hărăbor se luptă singură să își crească fiul bolnav de autism

L-a iertat pe Dan Chișu

Manuela și-a luat viața în propriile mâini dar și responsabilitatea de a-și crește singură fiul de la vârsta de 22 de ani. Mult timp, vedeta a dus un război cu cel despre care susține că ar fi tatăl copilului ei.

Dan Chișu nu a manifestat vreodată interes față de acest subiect, cu atât mai puțin public. El a vorbit o singură dată despre acest lucru menționând că a avut o aventură de lungă durată cu Manuela în timp ce ea era căsătorită.

„Relația mea cu Manuela a fost o relație temporară. Era în perioada în care am plecat din țară și am avut o poveste absolut extraordinară într-o vară, la mare. Ea era căsătorită atunci! Știu doar câteva lucruri. Că ea nu a fost foarte sinceră și mai știu că soțul ei o iubea foarte, foarte tare. Nu pot să judec problema ei, pentru că n-am discutat-o niciodată.” , a spus actorul.

Mai mult, Dan Chișu a declarat că nu poate recunoaște un copil care a apărut doar în urma deciziei unilaterale a actriței.

„Ea a luat o decizie unilaterală, după care mi-a dat telefon și mi-a spus: «Am un copil pe care vreau să-l cresc singură. N-ai niciun fel de obligație. Am vrut eu să fac un copil cu tine». Eu am întrebat-o: «Manuela, tu ai avut certitudinea acestui lucru?» și mi-a spus «Da! Este certitudinea mea».”, a descris Dan Chișu.

Manuela s-a împăcat de-a lungul anilor cu ideea că actorul nu va avea niciodată inițiativa de a prelua rolul de tată. La un moment dat actrița s-a recăsătorit, însă în final lucrurile nu au funcționat nici în acea relație. Astfel, aceasta s-a axat doar pe creșterea fiului ei și pe carieră.