Acum s-a aflat. Bianca Drăguşanu a spus câţi bani câştigă. „Produce mami bani de nu are timp să îi numere”

Puţini ştiu câţi bani reuşeşte să câştige Bianca Drăguşanu în realitate. Aceasta a făcut declaraţii incendiare legate de veniturile sale.

Acum s-a aflat. Bianca Drăguşanu a spus câţi bani câştigă. "Produce mami"
Acum s-a aflat. Bianca Drăguşanu a spus câţi bani câştigă. "Produce mami"

Bianca Drăguşanu a revenit, din nou, în atenția presei, din cauza scandalului dintre ea, Daria Radionova şi Alex Bodi. Blondina s-a despărţit de mai multe ori de Alex Bodi din cauza relației ascunse a acestuia cu Daria, lucru care mai apoi a dus la o rivalitate aprigă între cele două.

După ce Daria a jignit-o de mai multe ori, Bianca a început să vorbească despre viaţa sa personală. Printre multe altele Bianca a povestit şi câţi bani câştigă pe lună şi cum şi-ar permite să locuiască în Dubai.

Bianca Drăguşanu simte nevoia să îşi ia viaţa de la început. După ce a fost plecată în Dubai, chiar în perioada în care fostul ei soţ era săltat de mascaţi, blondina a spus că îşi doreşte să locuiască definitiv în acolo. Singura condiție însă era ca ea să facă acest pas numai alături de fetiţa sa Sofia. Bianca ştie că un astfel de vis costă enorm dar a susţinut că şi-l poate permite lejer.

Acum s-a aflat. Bianca Drăguşanu a spus câţi bani câştigă. "Produce mami"
Acum s-a aflat. Bianca Drăguşanu a spus câţi bani câştigă. „Produce mami”

Din cauza scandalurilor prin care a trecut cu Alex Bodi, Bianca Drăguşanu simte nevoia să ia totul de la capăt definitiv. Aceasta vrea să plece în Dubai însă vrea să o ia şi pe Sofia, fiica sa de doar câţiva anişori.

Dragul de Dubai l-a prins în momentul în care a fost prezentă la lansarea gamei de parfumuri a Ramonei Gabor, prietena sa. Cele două au petrecut mai multe zile, în timp ce, în România, Bodi o prezenta oficial pe Daria, ca mai apoi să fie săltat de mascaţi şi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Câţi bani face Bianca Drăguşanu

Dacă un om obişnuit ar aştepta să se mute în Dubai, taxele ar fi enorme, însă pentru Bianca Drăguşanu aceste taxe nu par a fi o problemă reală. Aceasta ştie că sumele cheltuite în Dubai nu se compară cu cele din România însă nu îşi face griji. Ea consideră că se poate descurca.

Bianca Drăguşanu,a fost prezentă în emisiune la Teo Show, alături de fiica sa Sofia. Ea a povestit că se poate descurca cu taxele, dar și cu cheltuielile din această zonă de lux a lumii. Doar taxele de şcolarizare ale Sofiei ar fi undeva la 10.000 de euro pe an.

Bianca nu îşi face griji de bani

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școală. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu.