Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi!

Deşi toţi îl ştiu drept milionar afacerist, puţini ştiu cine este cu adevărat Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu.

Alex Bodi plătit să reprezinte România în Parlamentul European! Milionarul și-a justificat încasările în fața anchetatorilor
Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi

Alex Bodi a lansat un adevărat scandal în România, după ce a fost săltat de mascaţi. Acesta este acuzat de procurorii DIICOT Craiova de proxenetism, trafic de droguri de mare risc, trafic de persoane şi şantaj. Acum s-a aflat cine este fostul soţ al Biancăi Drăguşanu.

Alex Bodi a fost condus la sediul DIICOT pentru a da declaraţii într-un dosar de trafic de carne vie, droguri şi şantaj. Din casa lui au fost prelevate probe care pot fi de mare folos la rechizitoriu.

Cine este Alex Bodi

Se pare că fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este implicat într-un dosar, alături de mai mulţi interlopi periculoşi din România. Acesta ar fi racolat, ani la rând, fete tinere, prin metoda “loverboy”. Ulterior, acestea erau duse peste graniţă şi traficate.

Surse din anchetă spun că Alex Bodi personal ar fi racolat tinere şi le-ar fi obligat să se prostitueze. De altfel, el ar fi şantajat un bărbat pentru suma de 5000 de euro. Aceste detalii nu au fost confirmate oficial şi sunt doar la nivel de sursă, urmând ca judecătorii să stabilească veridicitatea faptelor.

Afaceri ilegale, de mic

Deşi românii ştiau că el este doar un om de afaceri, Alex Bodi este acuzat că are legături strânse cu un lider interlop şef de grupare infracţională. Este vorba despre Adrian Tâmplaru, cel care este şi naşul său la prima cununie.

Alex Bodi a început să fie dezbătut mai mult în presa din România imediat ce a început o relaţie şi s-a căsătorit rapid cu Bianca Drăgușanu. Ulterior, cei doi au divorţat. Chiar şi aşa, ei au încercat de mai multe ori să se împace.

Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi
Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi

Bodi este de fel din Mediaş, însă a plecat alături de familia sa în Spania, încă de când a devenit major. El a fost jucător de fotbal în Spania şi a lucrat în construcţii, iar bamii i-a folosit pentru a ridica un club de fiţe. Încă de pe atunci el a fost prins cu activităţi ilegale. Se pare că vindea aur cu acte false.

Mai târziu, Bodi a devenit dealer de maşini, el având tot mai mulţi bani, peste noapte.Tot pe atunci se ştia că Alex Bodi a lucrat pentru un milionar din Croația. este vorba despre un om de mare succes care ar avea mai multe mine de aur în Africa și are și o companie cu sediul la Stuttgart.

Bianca, snopită în bătaie cu bestialitate, de Bodi

Înainte să se despară penultima dată, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au trecut printr-un nou scandal public. Vedeta a apărut vânătă, umflată şi snopită în bătaie, iar autorul pare să fi fostul chiar fostul soţ cu care îşi dădea o nouă şansă. Bianca a fost atât de bătută, încât a fost nevoie ca Bodi să o spijine, deoarece nu mai putea sta în picioare. La scurt timp, aceasta a scos certificat de la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a dovedi ce i s-a întâmplat.

Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi
Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi

Deşi părea că nu îl va mai ierta, Bianca i-a dat încă o şansă, însă aceasta a fost definitivă. Cei doi s-au despărţit acum două săptămâni, iar la câteva zile, fosta amantă a lui Bodi, Daria Radionova a venit în România şi şi-a primit titlul de iubită oficială a milionarului. Cei doi şi-au asumat relaţia. Acum, Daria locuieşte în casa în care Bianca a locuit foarte mult timp. Aceasta aşteaptă ca Bodi să iasă din închisoare şi să se întoarcă la ea. Rămâne de văzut când se va întâmpla acest lucru, deoarece Bodi a primit arest preventiv pentru 30 de zile.