Acum s-a aflat totul despre divorțul anului în sport! Walter Zenga înșelat de soție chiar înainte de nuntă?

Una între despărțirile care a luat prin suprindere pe toată lumea în acest an a fost cea dintre antrenorul Walter Zenga și Raluca. Cei doi au pus capăt mariajului lor după ani de zile în care păreau cuplul perfect.

Acum s-a aflat totul despre divorțul anului în sport! Walter Zenga înșelat de soție chiar înainte de nuntă?

Raluca și Walter Zenga alcătuiau una dintre familiile celebre si de admirat ale showbiz-ului. Chiar dacă de mai bine de trei ani aceștia locuiau departe de România, cei doi ajungeau destul de des în România unde se revedeau cu prietenii apropiați și familia. Walter și rRluca au dat vestea că nu vor mai forma un cuplu în vara acestui an.

 Raluca acuzată că l-ar fi înșelat pe antrenor înainte de nuntă

Celebrul cuplu a avut parte în urmă cu 15 ani de o nuntă că în povești. Raluca i-a daruit antrenorului doi copii. Dacă în primii ani după ce au părăsit România lucrurile au mers extrem de bine în viața lor, ultimele luni, cele de pandemie le-ar fi răcit definitiv legătură. Totul pentru că, susțîn apropiațîi, Raluca ar fi preferat să locuiască în continuare în Dubai alături de copii, în timp ce Walter Zenga s-a ocupat de echipa cu care avea contract în Italia.

Acum s-a aflat totul despre divorțul anului în sport! Walter Zenga înșelat de soție chiar înainte de nuntă?

Astfel, familia lor nu a fost reîntregită pe toată perioada restricțiilor impuse de criza epidemiologică.  Recent, fostul deputat, Cristian Rizea, condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de influență, dispărut din România a ținut să aducă lămuriri publicului legat de divorțul celor doi. Acesta a insinuat că Raluca l-ar fi înșelat pe fostul ei soț încă dinainte să ajungă la altar cu acesta. Cristian Rizea susține că bărbatul cu care blondina ar fi călcat strâmb era patronului unui celebru local din zona Dorobanți la vremea respectivă.

”Zilele astea s-a vorbit în zona de showbizz că Walter Zenga a divorțat de Raluca. În anul când s-au căsătorit, 2003 sau 2004, Raluca îl înșela pe Zenga înainte de a se căsători, ea fiind cu Cristi, unul dintre patronii de la White Horse, celebrul rest din dorobanți. Ăștia, Budeanu și Orlando și cu Prunaru, că mai e unu, (…) i-au urmărit pe ăștia, au filmat, i-au pozat..îi stricau Ralucăi măritatul cu Zenga.” a precizat deputatul.

Zvonurile legate de o posibilă despărțire între Raluca și Zega au apărut încă din luna iunie. Blondina a fost însă cea care a negat vehement că s-ar despărți de antrenor. Raluca a ținut atunci să completeze că ea și soțul ei se iubesc foarte mult și că nu iau în calcul ideea separării.

În urmă cu trei săptămâni însă, Walter Zenga a fost cel care a confirmat divorțul printr-un mesaj postat pe pagina lui de socializare. Antrenorul a precizat că el și încă soția lui nu vor mai avea un drum comun în viață. Zenga nu a dorit însă să împărtășească motivele care au dus la divorț, menționând doar că distanța și-a spus cuvântul în bunul mers al lucrurilor.

Are deja o nouă relație?

În ultima perioada în presa mondenă au existat numeroase supoziții legate de nouă relație pe care antrenorul ar avea-o. S-ar părea că tânăra care a reușit să îi pună din nou inima pe jar este mai mică decât el că vârstă. De altfel, și între el și Raluca diferența de ani era una semnificativă. Walter Zenga a împlinit 60 de ani, în timp ce Raluca are 38.