Au fost aduse acuzații grave la adresa lui Andrei, iubitul Elenei Marin de la Survivor România. Acesta ar fi spus lucruri mai puțin plăcute despre Ana Porgras, dar și despre alți foști concurenți din echipa Faimoșilor.

S-a creat un scandal imens pe rețelele de socializare din cauza acestor mesaje pe care le-ar fi scris Andrei Matto, partenerul Elenei Marin. Aceste mesaje ar fi fost scrise în timpul competiției.

Acuzații grave la adresa iubitului Elenei Marin! Ce ar fi spus despre Ana Porgras: „O pârlită”

I-au fost aduse acuzații grave iubitului Elenei Marin, după ce acesta ar fi scris mesaje controversate despre mai mulți foști concurenți de la Survivor România.

Mesajele ar fi fost scrise între Andrei Matto, partenerul fostei Faimoase, și o tânără care a înființat un grup de susținere pentru Elena.

Iubitul dansatoarei ar fi fost deranjat de faptul că și fotografia lui Zannidache era postată la profil. Acesta ar fi încercat să o convingă pe fată să schimbe imaginea.  Tânăra respectivă îi susținea pe amândoi, nu doar pe Elena Marin, potrivit WOWbiz.ro.

„Fata care discută cu Matto pe chat îi susținea pe amândoi, și pe Elena și pe Zanni, până i-a cerut el s-o susțină doar pe Elena.

Fata a refuzat și de atunci a început s-o amenințe că îi închide contul. Ghici ce, i l-a închis”, a scris internauta care a publicat mesajele cu Andrei Matto.

Andrei, iubitul Elenei, i-ar fi jignit pe foștii concurenți
Andrei, iubitul Elenei, i-ar fi jignit pe foștii concurenți. Sursa foto: Instagram

Andrei ar fi jignit-o și pe Ana Porgras, pe care a numit-o „pârlită”, dar și pe Cosmin Stanciu, care a primit porecla „Moș Crăciun”.

Partea cea mai grea este faptul că mesajele au ajuns deja la foștii concurenți Survivor România 2021. În plus, Andrei Matto încă nu a confirmat dacă el a scris sau nu astfel de lucruri.

Zannidache a fost etichetat în mai multe mesaje astfel încât să vadă cât mai repede presupusele mesaje transmise de iubitul Elenei Marin.

Andrei, iubitul Elenei, i-ar fi jignit pe foștii concurenți
Andrei, iubitul Elenei, i-ar fi jignit pe foștii concurenți. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Zanni vrea să facă pacă cu Elena Marin după Survivor România

Acum că s-a terminat competiția și a ieșit câștigător, Zannidache a dat de înțeles că ar vrea să facă pace cu Elena Marin. Cei doi au avut unele dintre cele mai mari conflicte din sezonul al doilea al show-ului, împărțind fanii în două tabere.

Recent, Zanni a declarat că ar ieși cu Elena Marin la o cafea ca să o poată cunoaște mai bine. Acesta susține că poate Faimoasa e altfel în spatele camerelor.

„Nu regret că m-am luat de Elena. Aș merge la o cafea cu Elena, s-o întreb așa, în afara competiției, cine este ea cu adevărat! Nu știu dacă e altfel în spatele camerelor de luat vederi, uneori mă simt vinovat pentru ceea ce cred”, a declarat Zanni în cadrul podcastului cu Antonia și Alex Velea.