Adda a aflat abia acum adevărul despre soțul ei. Cătălin Rizea a ținut totul ascuns: Nu-ți ajunge o viață să cunoști un om”
in

Adda a aflat abia acum adevărul despre soțul ei. Cătălin Rizea a ținut totul ascuns: Nu-ți ajunge o viață să cunoști un om”

Adda a rămas surprinsă de ce a descoperit despre Cătălin Rizea.

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri de la noi. Vedetele se bucură de succes pe toate planurile și duc o viață la care mulți doar visează. Chiar dacă sunt împreună de ani buni, cei doi artiști se iubesc la fel ca în prima zi. Pe rețelele sociale, nu se ascund cu nimic de fanii lor pe care reușesc să îi uimească de fiecare dată cu declarațiile și pozele lor. În plus, oamenii au început să-i admire în urma participării lor la emisiunea Asia Express.

Adda, uimită de soțul ei

Ce e drept, mulți nu au fost de acord cu comportamentul lor din timpul concursului. Unii, însă, au înțeles că așa sunt ei în viața de zi cu zi și i-au apreciat pentru sinceritatea lor. Cei doi își țin fanii la curent cu tot ce se petrece în viața lor, iar de data aceasta au reușit șocheze din nou. Recent, vedeta a descoperit un lucru foarte important despre soțul ei, la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Ei bine, după toate acestea, cântăreața a ajuns la concluzia că nu îți ajunge o viață să descoperi lucruri despre omul de lângă tine.

Chiar și după ani frumoși de relație, Cătălin Rizea știe cum să o ia prin surprindere pe Adda. Vedeta a fost șocată de faptul că a aflat despre asta abia acum. Fiind plecat câteva zile de lângă ea, cei doi au vorbit pe cameră. În timp ce discutau, frumoasa artistă a descoperit ceva foarte important. A făcut repede o captură de ecran și le-a povestit admiratorilor.

”Nu-ți ajunge o viață întreagă să cunoști un om. De exemplu, nu știam că soțul meu este un elf”, a scris Adda în dreptul fotografiei cu soțul său, pe care a ”scăpat-o” pe rețelele sociale spre amuzamentul fanilor.