Adda, detalii neștiute despre viața de mămică. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere: „Speriată că nu știam să fac nimic”

Adda le-a povestit fanilor despre cum este viața sa de mămică.

Adda, detalii neștiute despre viața de mămică. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere: „Speriată că nu știam să fac nimic”

Adda este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. De când a venit pe lume fiul ei, viața i s-a schimbat complet. Băiețelul ei reușește să le facă zilele mai frumoase ei și lui Cătălin Rizea. Cei doi se bucură enorm că de patru ani familia lor este completă. Cântăreața și-a adus aminte zilele acestea de momentul în care a devenit mamă.

Adda este extrem de activă pe rețelele sociale. Vedeta ține des legătura cu fanii ei și nu trece zi fără să posteze ceva pe Instagram. Sunt momente în care reușește să îi ia prin surprindere pe fanii ei și așa s-a întâmplat și de data acesta. Aceștia au impresia că știu totul despre ea, dar el demonstrează că nu este chiar așa.

Adda, mesaj emoționant pentru fiul ei

Viața de mămică nu a fost mereu una ușoară pentru artistă. Ea s-a confruntat cu momente dificile, pentru că nu știa nimic despre ce presupune creșterea unui copil. A fost extrem de speriată de acele momente, dar a trecut cu brio peste ele. Cântăreața le-a povestit fanilor prin ce momente grele a trecut și nu s-a ascuns nici măcar o clipă de admiratorii ei.

„Acum 4 ani, 2016, Sambata, 22 Octombrie, ora 13:20 ai venit pe lume TU, minunea mea! Aveam 24 de ani, aproape un copil cu un copil. Am fost atat de fericita si totodata speriata pentru ca nu stiam nimic. Tu m-ai invatat in fiecare zi de atunci si pana acum sa-ti fiu mama. Imi umplii sufletul in fiecare zi de bucurie, veselie, uneori panica, pentru ca imi doresc sa fii sanatos, cel mai fericit si implinit. Si imi doresc sa te cresc si sa te indrum cat mai bine! , a transmis Adda.

Adda, detalii neștiute despre viața de mămică. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere: „Speriată că nu știam să fac nimic”

Adda și-a sărbătorit recent fiul și a postat un mesaj emoționat pentru el pe rețele sociale. Un asemenea eveniment nu ar fi avut cum să treacă neobservat, iar a avut grijă de acest lucru. Nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia i-au transmis micuțului toate gândurile lor bune și au înroșit butonul de like. Artista se bucură de susținerea lor în fiecare moment important din viața ei și este recunoscătoare pentru asta.

„Fac greseli din prea multa iubire sau poate pentru ca uneori sunt prea coplesita de situatie, dar incerc sa le repar si tu ma ajuti pentru ca esti minunat, bucuros si atat de destept incat, de multe ori, ma lasi fara cuvinte!Nu pot sa descriu in cuvinte ceea ce simt, daca stau sa analizez cat de mult te iubesc, fac atac de panica! Minunea mea frumoasa, azi e ziua ta! Te iubeste mama “pana la Doame Doame si inapoi”- cum ziceai tu cand erai mai mic! La multi ani!”, a mai spus ea.