Adda, din nou pe mâna medicilor. Vedeta a ajuns la perfuzii: ”Nu știu de la ce”

Adda și-a îngrijorat serios fanii și de data asta.

Adda, din nou pe mâna medicilor. Vedeta a ajuns la perfuzii: ”Nu știu de la ce”

Adda nu mai are nevoie de nicio prezentare. Esta una dintre cele mai appreciate cântărețe de la noi. Vedeta s-a făcut remarcată datorită vocii sale inconfundabile. Este, de asemenea o femeie împlinită din toate punctele de vedere și se bucură de succes. Are o carieră de vis și o familie despre care multă lume spune că este perfecta.

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Cătălin Rizea. Deși sunt împreună de foarte multă vreme, cei doi se iubesc la fel ca la început. În plus, ei au dat dovadă de foarte multe ori că relația lor este una puternică. În plus, ei au participat și la emisiunea Asia Express. În acele momente, căsnicia le-a fost pusă serios la încercare.

Adda a ajuns la perfuzii

Deși pare că duce o viață lipsită de problem, nu este chiar așa. Vedeta a ajuns din nou pe mțna medicilor, motiv pentru care fanii s-au îngrijorat serios. Ei bine, asta nu este tot. Ea a avut nevoie de perfuzii, pentru a reuși să se pună pe picioare. Nu este pentru prima data când vedeta trece prin astfel de momente critice.

Adda este foarte apropiată fe fanii ei, cu care împărtășește fiecare moment din viața ei. Nu contează dacă este vorba despre vreo problemă sau despre un eveniment fericit, internauții sunt primii care află. Recent, ea a pus pe toată lumea pe jar, după ce s-a pozat pe patul de spital. Este vorba despre o alergie pe care o are artista, dar despre care nu știe prea multe.

Adda, din nou pe mâna medicilor. Vedeta a ajuns la perfuzii: ”Nu știu de la ce”

”🤘 alergia bat-o vina! Problema e ca nu stiu de la ce…”, a fost mesajul postat de Adda.

Zilele acestea, ea a reușit să emoționeze pe toată lumea. A trecut un an de cțnd ea și Cătălin Rizea au plecat în Aventura vieții lor. Un astfel de moment nu ar fi avut cum să treacă neobservat, iar Adda s-a ocupat de acest lucru.

”Sănătate multă, draga mea!/ Trebuie sa ai grija. Nu e de joaca!/ Îmi pare rău, alergiile astea…/ Se pune perfuzie la alergie?😳 Exista un test anume pentru toate alergiile posibile..”, sunt câteva dintre reacții.