Adda, imagine de senzație cu burtica de gravidă. Ce dezvăluire le-a făcut fanilor: „22 octombrie…”

Adda a luat pe toată lumea prin surprindere.

Adda, imagine de senzație cu burtica de gravidă. Ce dezvăluire le-a făcut fanilor: "22 octombrie..."

Adda face ea ce face și atrage toate privirile asupra ei. Vedeta a reușit să surprindă pe toată lumea de pe Instagram, după ce a postat o imagine de senzație. Cântăreața s-a afișat pe internet cu burtica de gravidă la vedere, iar fanii au fost șocați. În plus, ea le-a mai făcut și o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Adda poate afirma cu tărie că este o vedetă împlinită din toate punctele de vedere. Blondina se bucură de succe pe toate planurile și este mai fericită ca oricând. În plus, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Rizea. Cei doi au dovadă de mai multe ori faptul că o relație puternică și nimeni nu poate sta în calea fericirii lor.

Adda s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere

Zilele acestea, ea a postat o imagine cu burtica de gravidă. Ei bine, pentru o clipă, fanii au crezut că va aduce pe lume un al doilea copil. Asta până să citească descrierea din dreptul imaginii de pe rețelele sociale. Ea le-a povestit fanilor ce se întâmpla în urmă cu patru ani în viața ei și a soțului ei.

„22 octombrie 2016. Mergeam la spital să nasc. Nu eram panicați deloc”, a mai scris Adda la InstaStory.

În ultima perioadă, artistei nu i-a mers deloc bine. Adda a ajuns de urgență la spital, unde a stat o noapte întreagă. Ea are o anumită alergie, iar starea în care ajunsese nu era deloc una bună. I se umflase limba și nu mai putea să respire cum trebuie.

Adda, imagine de senzație cu burtica de gravidă. Ce dezvăluire le-a făcut fanilor: "22 octombrie..."

Din fericire, acum este în regulă. Nu este pentru prima dată când îndrăgita cântăreață ajunge la spital fix din același motiv. Ea le-a povestit de fiecare dată fanilor despre momentele grele prin care a trecut. Este extrem de activă pe Instagram, iar fanii sunt recunoscători pentru acest lucru.

„Am fost la alergolog. Așa doctor mișto nu am întâlnit demult. 99% s-a depistat cauza. De la o pastilă aparent inofensivă, pe care am luat-o acum 6 zile pentru prima oară în viața mea care, din păcate, provoacă reacții violente și după 5-7 zile de la utilizare”, a transmis ea pe Instagram.