Adda este în culmea fericirii! Soțul ei, Cătălin Rizea, a participat seara trecută la emisiunea ”Chefi la cuțite”. El s-a descurcat de minune și le-a demonstrat tuturor că este un bucătar de excepție. A fost atât de bun, încât Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține și l-a luat în echipa lui. Asta înseamnă că soțul Addei merge în etapa următoare a emisiunii.

Fostul concurent de la Asia Express se pricepe extrem de bine la gătit, iar în timpul emisiunii a demonstrat acest lucru. Bărbatul a reușit să impresioneze pe toată lumea, iar prestația sa a fost lăudată de chefi.

El a primit toate cele trei cuțite din partea lor, dar a ales să meargă în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Fanii abia așteaptă să vadă cum se va descurca în etapa următoare. Ei bine, sigur va fi la fel de bun.

Adda și-a felicitat soțul

El a participat la preselecții alături de Adda, care a fost alături de el, l-a încurajat și l-a susținut. Acum, Cătălin Rizea se luptă pentru marele premiu al emisiunii, pe care are toate șansele să îl câștige. El i-a promis soției sale că nu o va dezamăgi, iar ea are toată încrederea în talentul lui și crede că va reuși.

“Mulțumesc mult, Cătălin Scărlătescu, promit că nu o să te dezamăgesc!”, a transmis Cătălin Rizea.

Adda, mândră de soțul ei. Vedeta, mesaj emoționant după ce Cătălin Rizea a ajuns în echipa lui Scărlătescu: ”A venit rândul meu să te susțin”

Imediat după terminarea emisiunii, îndrăgita artistă i-a transmis acestuia un mesaj puternic și extrem de emoționat în mediul online. În plus, a postat și o imagine alături de el în semn de apreciere. Ce se va întâmpla în etapa următoare rămâne de văzut, cert este că în momentul de față sunt extrem de fericiți pentru ceea ce a reușit să facă fostul concurent de la Asia Express.

“A intrat Cătăăă în echipeee la @chefilacutite! A venit rândul meu să te susțin așa cum o faci tu de atâția ani! Chiar dacă ești bucătar amator, ai demonstrat că ești talentat, pasionat, muncitor și MI NU NAT! Te iubesc! Sunt mândră! Am mai zis-o și o să o mai zic de 1000 de ori! @rizea_catalin88 @chef_catalin_scarlatescu”, a scris artista.