În urmă cu ceva timp, Adda Baladda a mărturisit că se confruntă cu o alergie. Din cauza unui regim alimentar neadecvat, artista a avut mult de suferit. Vedeta, în vârstă de 28 de ani, trebuie să respecte recomandările medicilor și ține o dietă foarte strictă.

Intoleranța la anumite alimente i-a dat de furcă Addei. Aceasta a avut parte de erupții cutanate, începuse să respire tot mai greu, i se umflase chiar și limba. Toate simptomele au trimis-o de urgență la spital.

Cu ce se confruntă Adda în prezent?

Din cauza alergiei pe care a descoperit-o în urmă cu aproximativ trei luni, a fost nevoită să elimine alimentele nesănătoase din meniul ei. Odată cu schimbarea care s-a produs în alimentația vedetei, se pare că aceasta a reușit să scape și de imperfecțiunile tenului.

Vedeta a mărturisit că nu mai are nevoie de prea mult machiaj și este foarte fericită de schimbarea care s-a produs în viața ei, mai ales că nu găsea cauza acneei.

„Când nu mai știam ce să fac cu problemele cu tenul, mi-am făcut toate analizele de sânge, însă nu am găsit nimic. Mereu spuneam că problema nu este din interior, că este din exterior pentru că toate analizele de sânge îmi ieșeau foarte bine. Apoi mi-am făcut niște teste genetice și mi-am dat seama că ce se întâmpla la nivelul tenului meu era de fapt lupta organismului cu anumite alimente sau medicamente la care eu aveam alergie sau intoleranță”, le-a mărturisit artista fanilor ei de pe Instagram.

Totuși, Adda a povestit că mai are mult de lucru până a ajunge la un ten perfect. Cântăreața a rămas cu cicatrici în urma vindecării imperfecțiunilor tenului ei. Aceasta este nevoită să mai aștepte până va apela la procedurile de înfrumusețare. Alergia cu care se confruntă de atâta timp nu îi permite urmarea unor tratamente agresive pentru piele.