Adda, mărturisiri despre problemele sale de sănătate. Vedeta a avut de suferit: „Probabil o să mi se umfle și buza”

Puțină lume știe despre Adda toate aceste lucruri.

Adda, mărturisiri despre problemele sale de sănătate. Vedeta a avut de suferit: "Probabil o să mi se umfle și buza"

Deși are mereu zâmbetul pe buze, viața Addei nu este mereu una roz. Vedeta are ceva probleme de sănătate, cu care se confruntă de foarte multă vreme. Nu de puține ori, ea a ajuns la spital din acest motiv și a stat pe perfuzii ore în șir. Din fericire, a descoperit care este cauza tuturor problemelor și a început să urmeze un tratament.

În urmă cu o lună, fosta concurentă de la Asia Express și-a băgat în sperieți toți fanii. Ea s-a filmat pe patul de spital, fără să le dea prea multe explicații celor care o iubesc. Din păcate, în momentele acelea nici măcar ea nu știa exact ce are. După ce a fost consultată de medici, Adda a aflat că are o alergie.

Adda are numai probleme

Se pare că alergia respectivă ar fi fost cauzată de o pastilă pe care ea o luase cu câteva zile înainte de ajunge pe mâna medicilor. Nu avea nici cea mai mică bănuială că despre asta ar fi fost vorba și a fost și ea șocată în momentul în care a aflat.

”Pastila provoacă alergie unor persoane care au sensibilitate. Când pastila respectivă se descompune, rămân niște resturi care migrează unde vor ele și pot provoca alergii violente și după o săptămână.”, a scris artista pe Instagram, acum o lună.

Adda, mărturisiri despre problemele sale de sănătate. Vedeta a avut de suferit: "Probabil o să mi se umfle și buza"

Sinceră din fire, frumoasa cântăreață nu le-a ascuns nimic urmăritorilor săi. Imediat ce situația s-a clarificat, ea le-a vorbit și fanilor despre asta. Mai mult de atât, zilele acestea ea le-a arătat acestora cum arată fața ei după ce a început să urmeze tratamentul dat de medici. Se pare că nu este tocmai cea mai bună perioadă din viața ei, dar pozitivă din fire Adda a făcut haz de necaz. Se pare că nu a scăpat complet de alergia respectivă, deși a urmat toți pașii spre vindecare.

”Acum 10 minunte, fața mea era ok. Probabil o să mi se umfle și buza în curând, un ochi…”, a spus ea.