Adda, mesaj emoționant pe Instagram. Ce le-a transmis cântăreața fanilor: „Se împlinesc 12 ani de când…”

Bucurie mare pentru Adda!

Adda, mesaj emoționant pe Instagram. Ce le-a transmis cântăreața fanilor: "Se împlinesc 12 ani de când..."

Adda are un motiv de sărbătoare, iar despre acest lucru le-a povestit și fanilor ei. Au trecut mai bine de zece ani de când ea s-a lansat pe piața muzicală. Cântăreața a reușit să adune o armată de fani în spate, care o apreciază și care îi ascultă piesele. Este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și se bucură de succes.

Este una dintre acele vedete care își păstrează mereu zâmbetul pe buze, chiar dacă nu îi este bine. Și-a obișnuit admiratorii cu postări pline de optimism, dar în ultima vreme a avut numai probleme. A reușit să îngrijoreze pe toată lumea, după ce a postat o imagine de pe patul de spital. Blondina era la perfuzii și nici măcar ea nu știa de ce a ajuns acolo. Se pare că este vorba despre niște alergii cu care se confruntă de ani buni. Din fericire, a reușit să afle cauza problemelor sale de sănătate.

Adda și-a luat fanii prin surprindere

Zilele trecute, fiul ei a împlinit vârsta de patru ani. Un asemenea eveniment nu a trecut neobservat cu una, cu două. Vedeta i-a transmis micuțului tot ce înseamnă el pentru ea și a postat o serie de imagini de pe vremea când era doar un bebeluș.

“Sunt emoțională iar azi! Se împlinesc 12 ani de când am lansat prima mea piesă. Inocența, visul, dorința și munca m-au condus pe drumul ăsta și au fost acolo mereu lângă mine în toate clipele frumoase și grele! Muzica e energia mea, salvarea și umarul pe care plâng! Muzica nu dezamăgește niciodată, muzica doar vindecă!“, a spus Adda.

Adda, mesaj emoționant pe Instagram. Ce le-a transmis cântăreața fanilor: "Se împlinesc 12 ani de când..."

Internauții trebuie să stea liniștiți, pentru că acum vedeta este bine. În plus, are și motive să se bucure pentru tot ceea ce i se întâmplă. Soția lui Cătălin Rizea a reușit să emoționeze pe toată lumea, după ce a transmis un mesaj important pe rețelele sociale. Se pare că au trecut deja 12 ani de când frumoasa vedetă a lansat prima sa piesă.

Dacă aș avea voie să beau azi, aș bea 10 pahare pentru entuziasmul care nu ar trebui să se piardă niciodată, pentru toti anii de studio în care am trăit cele mai frumoase și sincere emoții atunci când am compus, pentru toate concertele în care ați cântat ceea ce am compus cuvânt cu cuvânt cu mine, confirmându-mi că ceea ce fac e bine. Și mai ales acum, în 2020, da! Aș bea pentru muzică punct și pentru sufletele care o duc mai departe! Pentru că ea e emoție, ea e sinceră, ea nu poate fi distrusă de nimeni și de nimic!”, a fost mesajul publicat de Adda pe Instagram.