Adda a reușit să îngrijoreze pe toată lumea, zilele acestea. Vedeta a postat o imagine de pe patul de spital. Ea era la perfuzii și nu știa cauza problemelor sale de sănătate. A mers la spital să se trateze, iar medicii i-au dat diagnosticul.

Adda este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Este, de asemenea, foarte apropiată de fanii ei din mediul online. Artista le povestește acestora tot ce se întâmplă în viața ei, indiferent de situație. Are o comunitate mare de admiratori și se bucură de susținerea lor de fiecare dată. Recent, ea a reușit să îi pună pe jar, după ce s-a pozat pe patul de spital.

Adda: „Am început să respir greu și mi s-a umflat limba”

Cântăreața reușește să afișeze mereu un zâmbet pe buze, chiar dacă de multe ori nu este bine. Ea s-a confruntat de multe ori cu probleme de sănătate. Are anumite alergii și nu știa de ce, dar acum a aflat. Imediatt ce medicii i-au spus care este motivul pentru care a ajuns să fie așa, le-a spus și fanilor. Aceștia i-au transmis toate gândurile lor bune și nu ezită să o susțină în fiecare moment greu din viața ei.

„Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt înauntru în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir”, a spus Adda la InstaStory.

Adda, motivul pentru care a ajuns la spital. Ce i-au spus medicii: „Am început să respir greu și mi s-a umflat limba"

Adda nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Ea a ajuns la spital din cauza unei alergii și a trecut prin clipe greu de imaginat. A petrecut toată noaptea la urgențe, iar apoi a luat decizia de a merge la un alt medic; la alergolog. Începuse să respire foarte, foarte greu și i se umflase limba. S-a speriat extrem de tare, dar a dat dovadă din nou că este o femeie puternică.

„Am fost la alergolog. Așa doctor mișto nu am întâlnit demult. 99{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} s-a depistat cauza. De la o pastilă aparent inofensivă, pe care am luat-o acum 6 zile pentru prima oară în viața mea care, din păcate, provoacă reacții violente și după 5-7 zile de la utilizare. Va fi bine! Cu tratament! Mulțumesc de griji!”, a adăugat ea.