Cătălin Rizea a intrat din nou în atenția publicului, după ce a participat la emisiunea  „Chefi la Cuțite”. El s-a descurcat de minune în cadrul emisiunii de la Antena 1. Soțul Addei a reușit să îi dea pe spate pe chefi și a obținut toate cele trei cuțite. El a ales, în schimb, să meargă în echipa lui Scărlătescu, unde se simte extrem de bine.

El a reușit să își facă soția mândră de el, după ce a dat dovadă că este un concurent puternic și extrem de priceput în bucătărie. Artista i-a transmis acestuia că a venit rândul ei să îl susțină, așa cum a făcut și el până în clipa de față. Vedeta se bucură extrem de tare pentru reușita soțului său; dar nu s-a putut abține să nu îi reproșeze câte ceva.

Adda s-a supărat pe soțul ei

Adda și Cătălin Rizea s-au făcut remarcați în cadrul emisiunii ”Asia Express”. Acolo, cei doi soți au reușit să dea dovadă că formează o echipă puternică. Ei au luptat până în ultima clipă, în speranța că vor ajunge acasă cu marele premiu. În cadrul competiției, cântăreața a fost aspru criticată pentru limbajul folosit, dar și pentru comportamentul ei. Ea nu a pus la suflet toate vorbele rele primite din partea oamenilor, care nu o aveau la suflet.

Adda, nemulțumită de soțul ei. Ce i-a reproșat cântăreața lui Cătălin Rizea: "Nebuna de nevastă-ta..."

Zilele acestea, Adda i-a transmis soțului său un mesaj pe rețelele sociale. Ea este extrem de supărată din cauza faptului că el este bucătar doar pe micile ecrane, dar nu și în propria locuință. Artista ar vrea ca soțul ei să îi gătească și ei tot felul de bunătăți. Pentru că nu face asta, îndrăgita cântăreață l-a luat la rost în stilul ei caracteristic, iar fanii s-au amuzat copios.

„Domnul Chef Rizea Catalin, poate-i mai gătești si lu’ nebuna de nevastă-ta ceva… nu de alta dar nu i-ai mai gătit de când era mica! 😂😛 #proud #teiubesc”, a scris Adda pe Instagram.