Adda este foc și pară din cauza lui Cătălin Rizea. Soțul vedetei are o mare pasiune, care îl ține departe de casă în acest sfârșit de săptămână. Se pare că el își va petrece timpul alături de una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1. Aflând toate acestea, Adda nu s-a putut abține și a avut ceva de obiectat. Adda și Cătălin Rizea sunt de nedespărțit și se iubesc la nebunie.

Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Aceștia au fost împreună chiar și în emisiunea Asia Express, unde relația lor a fost greu pusă la încercare. Artista a fost dur judecată de telespecatori din cauza limbajului și din cauza comportamentului său. În schimb, unii au apreciat-o pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată.

Adda, foc și pară din cauza soțului

Zilele acestea, Cătălin Rizea a reușit să își facă mândră soția. El a participat la emisiunea Chefi la Cutite, unde a impresionat pe toată lumea. El a primit trei cuțite din partea juraților, dar a ales să meargă în echipa lui Cătălin Scărlătescu. În plus, i-a promis acestuia că nu îl va dezamăgi și are toate șansele să câștige marele premiu.

”Sâmbătă și Duminică mă duc la pescuit cu ”Scărlățeanu””, a spus Cătălin Rizea pe Instagram.

Adda, nervoasă din cauza soțului ei. Cătălin Rizea își petrece weekend-ul cu altcineva: Adda tună și fulgeră din cauza lui Cătălin Rizea. Cu ce vedetă își va petrece weekend-ul soțul artistei: ”Iubire e numai una”

Adda este alăuri de el și este de părere că a venit și vremea ei să îl susțină. Cu toate acestea s-a supărat extrem de tare pe el, pentru că weekend-ul acesta merge la pescuit alături de noul său mentor de la Chefi la Cuțite. Se pare că ei au început deja să folosească o serie de cuvinte de alint, care pe soția lui o deranjează și nu s-a putut abține să nu declare acest lucru.

”Cătă cu Scărlătescu se sună și-și spun ”Ce faci, iubire?” ”Iubire” e numai una”, a spus  Adda.