Adda, o nouă schimbare de look. Vedeta a surprins pe toată lumea: ”Sper că este doar o perucă”

Adda a reușit să uimească pe toată lumea de pe Instagram.

Adda, o nouă schimbare de look. Vedeta a surprins pe toată lumea: ”Sper că este doar o perucă”

Adda face ea ce face și atrage din nou atenția tuturor. Vedeta și-a surprins zilele acestea fanii cu diferse schimbări de look. Artista și-a făcut apariție pe rețelele sociale purtând diferite peruci și i-a lăsat pe toți mască. La început a optat pentru o coafură de casnică, pe care internauții nu au apreciat-o deloc. A făcut acea transformare doar pentru o emisiune la care trebuia sa participe.

Apoi, a optat pentru o perucă roz, care îi venea de minune. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și au fost foarte mulțumiți de ceea ce au văzut. Extrem de atenți la detalii, ei au remarcat imediat asemănarea artistei cu Lady Gaga. Ei bine, de fapt asta a și vrut să facă. Adda s-a transformat în celebra cântăreață și i-a ieșit de minune.

Adda, apariție cu părul scurt pe Instagram

Zilele acestea, ea mai postat o imagine care le-a atras imediat atenția urmăritorilor. A ales să poarte o perucă blondă, care o prindea chiar bine. Din câte se pare, însă, fanii nu s-ar putea obișnui cu ea având părul scurt și au sperat că nu s-a tuns pe bune așa. Cum era de așteptat, criticile la adresa blondinei nu au întârziat să apară.

Adda, o nouă schimbare de look. Vedeta a surprins pe toată lumea: ”Sper că este doar o perucă”

Asta nu este tot! Fosta concurentă de la Asia Express și-a pus și lentile de conctat albastre. Avem, totuși, o veste bună pentru fanii care și-au făcut griji că s-a tuns. Adda a apelat la această transformare, cel mai probabil, tot pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Așa că admiratorii ei pot sta liniștiți că artista va reveni la look-ul care a consacrat-o cât de curând. Comentariile fanilor stau drept dovadă cu nu le-a plăcut deloc de ea în felul acesta.

”Nu ți-ar sta bine! Sper că este doar o perucă!””Nu, nu, nu, tot mai bine îți stă cu parul lung…””NU ITI TREBUIE😍😍 LENTILE SAU PERUCA PENTRU A-ȚI VEDEA FRUMUSEȚEA””Sa nu te tunzi””Wow sper că e o glumă proasta ❗❗❗”, au fost câteva dinte comentariile fanilor.