Adda, pregătită să își mărească familia. Nimeni nu se aștepta la asta: ”Mai vreau unul”
in

Adda, pregătită să își mărească familia. Nimeni nu se aștepta la asta: ”Mai vreau unul”

Adda și Cătălin Rizea nu au nevoie de prea multe prezentări. Vedetele formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri de la noi. Oamenii au început să-i admire în urma participării lor la emisiunea Asia Express. Ce e drept, mulți nu au fost de acord cu comportamentul lor din timpul concursului. Unii, însă, au înțeles că așa sunt ei în viața de zi cu zi și i-au apreciat pentru sinceritatea lor. Cei doi își țin fanii la curent cu tot ce se petrece în viața lor, iar recent cântăreața a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere.

Ei bine, Adda este mai decisă ca niciodată că vrea să își mărească familia, care este extrem de importantă pentru ea. Artista a dat dovadă de foarte multe ori că este o mamă de nota zece. În ciuda programului extrem de încărcat pe care îl are, soția lui Cătălin Rizea nu își neglijează copilui, dar nici soțul.

Adda, planuri serioase de viitor

Ea își dorește ca familia ei să mărească în viitorul apropiat, dar soțul ei nu o susține acest sens. Ei sunt extrem de apropiați și se susțin în orice situație; dar de data aceasta el nu poate ține cont de spusele sale. Familia lor nu este formată doar din trei membri așa cum știe toată lumea, ci din cinci. Vedeta are doi căței pe care îi iubește la nebunie și de care nu se poate despărți nici măcar o clipă.

Adda, pregătită să își mărească familia. Nimeni nu se aștepta la asta: ”Mai vreau unul”

Din câte a spus chiar ea și-ar dori să își mai ia unul; lucru de care Cătălin Rizea nu prea se bucură. Este o mare de iubitoare și crede că un al treilea cățel ar fi binevenit în orice moment.

”Mai vreau un câine, dar Cătălin Rizea nu vrea”, a scris Adda în dreptul fotografiei în care apare alături de animăluțele sale.