Adda, prima fotografie în care apare nemachiată. Vedeta, sinceră cu fanii ei: „Nu am avut niciodată curaj”

Adda a prins curaj și a postat o imagine fără pic de machiaj.

Adda, prima fotografie în care apare nemachiată. Vedeta, sinceră cu fanii ei: „Nu am avut niciodată curaj”

Adda este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Ea are mii de fani pe rețelele sociale care o urmăresc zilnic. Este extrem de sinceră cu internauții și nu se teme să le vorbească despre orice subiect. Cu toate acestea, până acum, ea nu a avut curaj să se afișeze fără make up în fața lor. I-a fost teamă de faptul că va ji judecată pentru asta, dar astăzi a prins curaj. Soția lui Cătălin Rizea și-a făcut apariția pe rețelele sociale într-o ipostază în care nu a mai fost văzută. Cântăreața a renunțat la orice fel de produs cosmetic și a surprins pe toată lumea.

Adda, pentru prima dată nemachiată pe rețelele sociale

Artista s-a făcut remarcată la noi în țară datorită vocii sale inconfundabile. Nu a vrut sub nicio formă să iasă în evidență datorită frumuseții sale, ci datorită talentului. Cu toate acestea, ea știe că în lumea în care trăim aspectul fizic este foarte, foarte important. Atfel că Adda a încercat mereu să arate impecabil în momentul în care își făcea apariția în fața fanilor.

Adda, prima fotografie în care apare nemachiată. Vedeta, sinceră cu fanii ei: „Nu am avut niciodată curaj”

„Nu am postat niciodată o poză cu mine în care să fiu nemachiată. Nu am avut niciodată curaj să îmi arăt față goală, fără nimic ( doar în Asia unde eram oricum desfigurată 😅) Am probleme cu tenul de 10 ani. Uneori le țin sub control, alteori nu. Am încercat toate tratamentele posibile și acum sunt sub un alt tratament – al 10000-lea care speeeer- Cuuu Rabdareee- să aibă rezultat. Dacă nu, mă împac cu mine- asta sunt! Îmi doresc mult să-mi văd față imaculată dar poate că trebuie să încep să o iubesc și așa și să nu-mi mai fie frică că oricum le-am auzit pe toate. Că sunt așa și așa și pe dincolo. Că nu sunt suficient de, că ar fi bine să. Să ce?!”, a scris Adda pe Instagram.

Nu a renunțat niciodată la produsele cosmetice tocmai din acest motiv. Nu este o femeie perfectă, dar este conștientă de acest lucru. Nu se consideră nici măcar o femeie frumoasă, de aceea nu a avut curaj pentru a se arăta lumii așa cum este ea. Ei bine, recent lucrurile s-au schimbat. Fosta concurentă de la Asia Express a câștigat tot mai multă încredere în ea și a apărut pe internet nemachiată. În plus ea a explicat și care este motivul pentru care nu a publicat vreo poză așa niciodată. Reacțiile fanilor au fost, în schimb, unele pozitive și au felicitat-o pentru curaj.