Adda, probleme serioase de sănătate! Vedeta a ajuns de urgență la spital: „Trei săptămâni…”

Adda este urmărită de ghinion!

Adda, probleme serioase de sănătate! Vedeta a ajuns de urgență la spital: "Trei săptămâni..."

Adda a șocat pe toată lumea de pe social media, acum ceva timp. Au trecut aproape trei săptămâni de cân vedeta a ajuns de urgență la spital. Artista s-a confruntat cu probleme serioase și a avut nevoie de intervenția medicilor. Nu este pentru prima dată când i se întâmplă asta. Anul trecut, a ajuns la spital tot din acest motiv.

Problemele se țin lanț pentru Adda. După ce a ajuns la spital, vedetei i s-au interzis să facă anumite lucruri. Inițial, ea nu a avut ideea ce are, dar la scurt timp după, medicii i-au dat diagnosticul. Se pare că ea s-a trezit că nu mai putea să respire. S-a speriat extrem de tare și a decis să meargă la spital. Mai mult de atât, ea a avut erupții pe aproape toată suprafața corpului. Se pare că a avut, de fapt, o alergie.

Adda a avut o alergie urâtă

De la ce a pornit totul? Ei bine, se pare că frumoasa artistă ar fi luat o pastilă din cauza căreia s-a declanșat alergia. A avut reacții adverse și nici măcar nu a reușit să își revină. Au trecut trei săptămâni de când vedeta urmează un tratament, care ar trebuie să o ajute.

„Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt înauntru în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir”, spunea Adda atunci la InstaStory.

Adda, probleme serioase de sănătate! Vedeta a ajuns de urgență la spital: "Trei săptămâni..."

În plus, ea le-a și mulțumit fanilor care au fost alături de ea, chiar și în cele mia grele momente. Adda a postat, special pentru ei, o filmare în care le arăta ce pete i-au ieșit pe gât. Vedetei îi place să își țină fanii la curent cu absolut tot se întâmplă. Din păcate pentru ea, aceasta nu mai are voie să mai mănânce alimente care conțin făină.

„Trei săptămâni + de tratament and still baladda alergiadda! Hai cu conopida fiartă”, a transmis Adda pe Instagram.

„Aveți în fața dumneavoastră cea mai mare gospodină în viață. Fac aici supă de curcan cu legume multe și prăjitură fără făină, pentru că nu am voie să mănânc cu făină. Am spălat și vasele, merit un premiu”, a mai spus ea.