Adda este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste ale momentului, aceasta având mai bine de șapte sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

În al doilea weekend din luna ianuarie a acestui an, artista a ales să se relaxeze la munte, împreună cu fiul și cu soțul său, Cătălin Rizea, pe care fanii l-au putut vedea în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cum arată Adda după noua schimbare de look

Îmbrăcată cu o haină groasă cu imprimeu de leopard și purtând ochelari de soare, Adda a făcut senzație cu ținuta aleasă. În câteva ore, imaginea a adunat mii de aprecieri și zeci de comentarii.

Totuși, detaliul ce a atras imediat atenția urmăritorilor săi de pe Instagram a fost schimbarea complet neașteptată de look pe care și-a făcut-o artista.

Adda a renunțat la părul de lungime medie și a optat pentru un bob scurt, într-o nuanță de blond spre gri.

Se pare că fanii au apreciat din plin noul look și acest lucru s-a revăzut în multele complimente primite de soția lui Cătălin Rizea, inclusiv din partea unor vedete!

„Familia Dinamita in varf de munte! Cu siguranta s-a auzit in toata valea ca suntem aici… 😂❤️”, a scris Adda la descrierea unei poze în care apare extrem de fericită alături de soțul său, Cătălin Rizea, și fiul lor.