Adda, schimbare radicală de look. Vedeta a fermecat pe toată lumea: ”Am întinerit cu zece ani”

Adda arată mult mai bine acum iar acest lucru se vede de la o poștă

Adda, schimbare radicală de look. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea: ”Am întinerit cu zece ani”

Adda a reușit să surprindă pe toată lumea de pe Instagram. Vedeta și-a schimbat din nou look-ul și i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Frumoasa vedetă și-a făcut apariția într-o ipostază neașteptată, iar fanii ei au savurat supriza în comentarii de pomină. Fosta concurentă de la Asia Express pare mai tânără cu zece ani și chiar ea a recunoscut acest lucru.

Artista face ea ce face și aprinde iar lumina reflectoarelor. Cântăreața a reușit să intre în atenția publicului după ce a participat la emisiunea Asia Express. Acolo ea nu a mers singură ci însoțită de soțul ei, Cătălin Rizea.

Cei doi au format una dintre cele mai puternice echipe și s-au bucurat  de aprecierea oamenilor până în ultimul moment. Desigur nu toată lumea i-a avut la suflet. Mulți i-au criticat pentru compormantul lor dar și pentru limbaj.

Adda, imagine de milioane pe Instagram

După toate acestea, Adda a ajuns să câștige un număr impresionant de urmăritori. Aceștia stau zilnic cu ochii pe ea și sunt se pare foarte atenți la detalii. Drept urmare zilele acestea internauții au fost șocați de schimbarea prin care a trecut frumoasa cântăreață. Nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă într-o asemenea ipostază, dar te poți baza întotdeauna pe ea când vine vorba de surprize.

Nu e pentru prima dată când Adda face astfel de schimbări. Pe tot parcursul acestui an soția lui Cătălin Rizea și-a schimbat look-ul de foarte multe ori. Dar de data aceasta admiratorii ei au votat in unanimitate că acesta o prinde cel mai bine. Nu doar că a renunțat la părul lung dar a decis să opteze și pentru o altă culoare a părului. A renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să își vopsească părul într-o nuanță de gri.

Adda, schimbare radicală de look. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea: ”Am întinerit cu zece ani”

”Îți stă super bine, chiar ai întinerit”, ”Foarte bine îți stă așa! 💕”, ”Așa îți stă mult mai bine”, ”Superbadda😂😍”, „Bună schimbare, Adda👌😍👌”, acestea sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor artistei de pe Instagram.