Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Artiștii sunt împreună de foarte mult timp, dar se iubesc la fel ca la început. În plus, ei au împreună și un copil pentru care ar face orice. Cei doi au familie despre care mulți spun că este perfectă și duc o viață de vis.

Adda nu are succes doar pe plan personal, ci și pe plan profesional. Ea este o cântăreață de succes, care a cucerit pe toată lumea cu vocea ei. Multe dintre piesele lansate de ea au milioane de vizualizări pe YouTube și au ajuns acolo unde trebuie – la in inimile fanilor.

Adda și Cătălin Rizea, cuprinși de nostalgie

Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit pe data de 19 octombrie un eveniment extrem de important. Nu s-au putut abține să nu le povestească și fanilor despre asta. Ei sunt extrem de apropiații de urmăritorii lor, care știu aproape totul despre ei. În ultima vreme, cântăreața a reușit să uimească pe toată lumea cu schimbările de look pe care și le-a făcut.

Cei doi îndrăgostiți au devenit și mai cunoscuți, odată cu participarea lor la emisiunea Asia Express. În timpul competiției, ei s-au comportat natural, iar mulți telespectatori i-au criticat și i-au judecat pentru comportamentul lor. Acestora nu le-a păsat de gurile lor și s-au bucurat din plin de experiență.

Adda și Cătălin Rizea mor de dorul vremurilor trecute. Vedetele și-au emoționat fanii: ”Se face un an de când…”

Ei bine, data de 19 octombrie a fost una extrem de importantă pentru ei. Este ziua în care ei au plecat în aventura vieții lor, de care s-au bucurat din plin. A fost o experiență unică și o adevărată leciție de viață pentru Adda și Cătălin Rizea.

”M-a apucat nostalgia! Se face un an de când am plecat în aventura vieții noastre de cuplu. Nu mai are rost să zic cum a fost 😂 intens, fooooarte intens. Ideea e că dacă nu ne-a despărțit Asia Express, nu ne mai desparte nimic. Îmi pare rau că la Tv se vede și se simte 1{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} din ce a fost acolo. Ar fi tare să se inventeze un dispositiv care să te facă să vezi cu adevărat ce se întâmplă, să simți mirosul, fooooameeeaaaa, căldura, oboseala, GUUUSTUL, nervii, dorul de casă, adrenalina și fucking BUCURIA că ai reușit să ajungi din punctul A în punctul B și nu ai MURIT pe drum. 😂 Mâine ne-am întoarce acolo! Jur!”, a scris Adda pe Instagram, în dreptul unor fotografii realizate în cadrul emisiunii de la Antena 1.