Adda este tare mândră de soțul ei pentru felul în care gătește. Cătălin Rizea a demonstrat că este un bărbat talentat și că poate găti aproape orice. În cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, el a făcut senzație cu preparatele sale. Toți cei trei jurați l-au vrut în echipa lor, dar el a ales-o pe cea a lui Cătălin Scărlătescu. Acum, soțul Addei are toate șansele să meargă acasă cu marele premiu al competiției.

Dacă în bucătărie este priceput, nu putem spune același lucruri și despre alegerea unui cadou. El a încercat să îi facă partenerei sale de viață o surpriză de zile mari, dar a dat-o în bară. Nu se întâmplă acest lucru și în bucătărie. Niciodată nu dă greș acolo!

Adda, total nemulțumită de cadoul primit din partea lui Cătălin Rizea: "Iubire, te omor!"

Adda Baladda a făcut haz de necaz

Adda obișnuiește să spună tot ceea ce crede verde-n față. De câte ori are ceva de comentat, vedeta nu se poate abține să nu o facă. Exact așa s-a întâmplat și de data aceasta. Când a văzut ce a putut să îi aducă soțul ei, cântăreața a râs cu lacrimi. Deși îl iubește pe Cătălin, ea nu se teme să îi spună ce îl deranjează la el, când este cazul.

Adda, total nemulțumită de cadoul primit din partea lui Cătălin Rizea: "Iubire, te omor!"

Recent, frumoasa artistă a reușit să își mai vadă încă un vis împlinit. Ea a ajuns la numărul de 700.000 de urmăritori pe Instagram. A fost o bucurie imensă pentru ea și pentru familia ei. Ea a decis să le mulțumească urmăritorilor printr-o postare, iar soțul ei a fost cel care i-a adus baloanele. Acestea nu arătau tocmai așa cum ar fi trebuit, iar Adda nu s-a putut abține să nu facă haz de necaz.

„Pentru că ne-am adunat 700.000 de prieteni aici pe Instagram, am zis sa fac o poză draguță, de fetițe. Domnul husband (soț) chef, s-a oferit să îmi cumpere baloane. Pe principiul – Am vorbit,am rezolvat, dar nu se poate, m-am trezit cu 3 baloane fleșcăite și deosebit de urâte. Cred ca le-a cumpărat de la standul de depresie. Trebuiau umplute cu heliu ca sa STEA! Așa că am improvizat… 🤦‍♀️😂😂😂 Ps: vă multumesc pentru ❤️ Ps2: iubire, te omor!”, a scris ea pe Instagram.