Adela Popescu a plâns la împlinirea celor 34 de ani. Cove a fost motivul: ”De ce le-ai aruncat așa?!”

Cove a făcut-o pe Adela Popescu să plângă de ziua ei.

Adela Popescu a plâns la împlinirea celor 34 de ani. Cove a fost motivul: ”De ce le-ai aruncat așa?!”

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentoare de la noi. Vedeta poate fi văzută zi de zi pe mici ecrane alături de Cove. Cele două vedete prezintă împreună emisiunea ”Vorbește Lumea”. Mii de persoane se bucură să îi urmărească zilnic, iar ei nu pot decât să se bucure pentru acest lucru.

Ziua de ieri a fost una extrem de importantă pentru Adela Popescu. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de  34 de ani și se bucură din plin de această perioadă din viața ei. Un asemenea eveniment nu avea cum să treacă neoservat, iar soțul ei s-a ocupat intens de acest lucru. Radu Vâlcan reușește să o facă să zâmbească în fiecare zi, iar ieri a luat-o prin surprindere așa cum doar el știe.

Adela Popescu, supărată de ziua ei

Nu doar soțul ei a avut grijă să îi facă ziua mai bună, ci colegul ei de platou, Cove, care a emoționat-o până la lacrimi. Prezentatoarea a primit mii de mesaje din partea celor care o iubesc. Unii i-au scris pe rețelele sociale, iar alții i-au transmis gândurile lor chiar în timpul emisiunii. Adela Popescu a fost copleșită de toată dragostea primită din partea oamenilor și a izbucnit în lacrimi.

Adela Popescu a plâns la împlinirea celor 34 de ani. Cove a fost motivul: ”De ce le-ai aruncat așa?!”

Chiar de ziua ei, Cove a reușit să o supere pe soția lui Radu Vâlcan. Ei bine, prezentatorul i-a aruncat într-o altă parte baloanele cu numere, iar ea s-a retras apoi în culise vizibil supărată. După ce s-a liniștit, a revenit în platou și s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În plus, vedeta a decis să le transmită tuturor celor care s-au gândit la ea un mesaj extrem de emoționant.

”Pentru fiecare trezire nocturnă, pentru fiecare lacrimă, pentru fiecare baie cu spumă în liniște, pentru fiecare rând citit, pentru fiecare cupă de înghețată, pentru fiecare moment în care am avut curajul de a-mi arăta vulnerabilitatea, de a fi eu.

Cu toate astea… mi-aș spune:

  • să nu mă mai stresez atât, totul va fi bine.

  • să îmi strâng mai des părinții în brațe.

  • să nu uit să fiu chic în orice moment al zilei, indiferent cât de neînsemnat ar părea.

  • să mai renunț la hainele astea comode și largi 🙂 în favoarea celor care mă fac să mă simt glam.

  • să îmi dau zilnic șansa să “mă ascult” și să prioritizez ceea ce mă face fericită.

  • să mă bucur de viață cu emoție și bucurie clipă de clipă.

Și mi-aș mulțumi…”, a scris Adela Popescu.