Adela Popescu ascunde un mare secret! La ce nu poate renunța prezentatoarea: „În casa noastră se mănâncă…”

Adela Popescu și-a deschis inima în fața susținătorilor.

Adela Popescu ascunde un mare secret! La ce nu poate renunța prezentatoarea: "În casa noastră se mănâncă..."

Adela Popescu este o femeie cun trup de invidiat. Vedeta a avut mereu grijă la alimentație și din în când în când, reușește să facă și mișcare. Aspectul fizic este extrem de important pentru ea și muncește din greu, pentru a se menține în formă. Zilele acestea, le-a povestit fanilor la ce nu poate renunța ea, indiferent de situație.

Blondina a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când juca în telenovele. De atunci, a reușuit să strângă o comunitate mare de fani care o susțin la orice pas. Aceștia i-au demonastrat cât de importantă este pentru ei chiar de ziua sa de naștere. Blondina a fost copleșită de mesajele pe care le-a primit și s-a bucurat enorm să vadă cât este de iubită.

Adela Popescu, moment de sinceritate pe internet

Ea a încercat de mai multe ori să țină cură de slăbire, dar dulciurile i-au pus capac. Nu poate renunța la ele, oricât de mult s-ar strădui în acest sens. Adela Popescu preferă gogoșile cu ciocolată, pe care le-ar putea savura la orice oră din zi și din noapte.

”Chiar mă gândeam care sunt atuurile mele și mi-am dat seama că lucrurile care m-au ajutat mereu au fost buna dispoziție și stilul relaxat de a comunica și relaționa. Dacă am un cadru în care să alimentez aceste două lucruri, simt că pot să arăt și bine, să fiu și haioasă”, spunea Adela Popescu.

Adela Popescu ascunde un mare secret! La ce nu poate renunța prezentatoarea: "În casa noastră se mănâncă..."

Partenera de viață a alui Radu Vâlcan este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea și actorul au parte de o dragoste ca în povești. Se iubesc la fel ca la început, iar acest lucru se poate observa și în postările lor de pe rețelele sociale. Sunt văzuți aproape tot timpul împreună, iar admiratorii nu pot decât să se bucure pentru ei.

De când copilul ei, viața Adelei s-a schimbat complet. El ajutat-o să își regleze mesele, fără să își dea seama și vorbește despre acest lucru cu zâmbetul pe buze.

”Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar. El mănâncă destul de bine, în sensul în care respectă regulile de nutriție. În casa noastră se mănâncă pește la cuptor, avocado, multe salate. Chiar dacă la emisiune mai scap uneori, acasă mâncăm echilibrat și i se datorează lui”, a mai zis ea.